keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Huippu kestävä silmänrajaus

Olen pahoillani että viime postauksesta on kulunut aivan hirveästi aikaa. Opinahjoni pyörähti käyntiin viime viikolla. Opiskelen viimeistä vuotta ja tekemistä riittää. Lupaan raportoida kaikista käsityö-projekteistani, kunhan kurssit alkavat. :)

Ja ei kun asiaan. Olin viime viikonloppuna poikaystäväni sukujuhlissa. Meikin toteutin Inglot'n mustalla rajausgeelillä ja punaisella huulipunalla. Iltaan kuului tanssiesitys (jossa olin mukana), erilaisia esityksiä sisällä ja ulkona, syömistä ja juomista. Olen jo aikaisemminkin todennut tämän kyseisen eyelinerin olevan todella loisto tavaraa, mutta nyt se pääsi todelliseen testiin.





Tästä lähdettiin:



Ja pitkän illan (n.16-01.00) jälkeen tämä oli lopputulos:





Rajaus on juuri siinä missä lähtiessäkin! Tätä ei kyllä ole koskaan tapahtunut millään muulla rajausaineella. Olen ollut todella tyytyväinen Inglot'n rajausgeeliin. Sävyjä löytyy jos jonkin laista, itselläni täysin musta sävy 77. Muut sävyt voi katsastaa täältä.

No millä tämä ihanuus sitten lähtee irti silmästä? Ostin samaisesta meikkikaupasta vedenkestävän meikin poistoaineen. Olin kuintekin pettynyt kyseisen aineen toimivuuteen. Rajaukset eivät irronneet kerralla. Testasin itseltäni jo ennestään löytyvää Seacret puhdistusmaitoa, ja sillä kyllä irtoaa. Olen siis käyttänyt kyseistä puhdistusmaitoa rajausten irrottamiseen.


Kertauksena vielä: Vasemmalla olevalla putelilla irtoaa, keskimmäisellä irtoaa huonommin, oikealla olevalla tuotteella ei irtoa. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...