lauantai 26. maaliskuuta 2011

Turkoosia!

Vaikka tänään olikin melko kylmä ja tuulinen päivä, kesäfiilikset alkavat ottaa vallan ainakin minussa. :) Linnut visertävät puissa, aurinko lämmittää ja tekee mieli hankkia uusia kesävaatteita ja asusteita.

Myös kynsien lakkaukset muuttuvat värikkäiksi. Tein viimeksi allaolevassa kuvassa näkyvät kynnet ja innostuin tekemään samanhenkisen meikin silmiini. Lisäksi ajattelin paljastaa mitä kaikkea turkoosia kaapeistani löytyy.


Kynsiin käytetyt lakat + silmämeikit
Sokoksen alennuksesta Benettonin laukku. Pallohuivi Riveristä, mutta näitä löytyi myös Prismasta ja paljon halvemmalla! Rannerenkaat Vero Moda (löytyy myös S-kokoa ja nämä ovat ensimmäiset renkaat jotka pysyvät melkein hyvin ranteessani). Korvikset Bijou Brigitte. Magneettikoru on lahjaksi saatu jostain ulkomailta.

Kengät löydetty Andiamon alennusmyynnistä viime kesänä. Kaulakoru, jossa iso laatta on ostettu pari päivää takaperin Anttilasta. Alempi huivi Prismasta. Nappikorvakorut Bijou Brigitte.

Huulissa Isadoran pinkki huulipuna.

Valkoiset pisteet luomissa ovat tehty Rimmelin vaahtomaisella luomivärillä, jota olen käyttänyt myös ripsiin aikaisemmassa postauksessani (Huurretta ripsissä, taisi olla postauksen otsikko)


6 kommenttia:

  1. Ni kynnet on kyllä ihan äärttömän upeat :) Ja pitkät, kasvaispa miunkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Mulla on aina ollut pitkät kynnet. Tai no siitä asti kun en antanut isän enää leikata niitä. :D Muksuna isä leikkas aina mun kynnet lauantaisin. Ylä-asteella kotitalousnumero oli kutonen kun kynnet oli open mielestä liian pitkät pullataikinan hygieeniseen veivaamiseen. En välittänyt. Kynsilläni on pitkä historia. :D Näköjään...

    VastaaPoista
  3. Mutta kyllä nämäkin kynnet välillä katkeavat. Yleensä pari kertaa vuodessa katkeaa lähes samaan aikaan kaikki. Nyt on molemmat etusormien kynnet kasvamassa ja peukkukynsi on menossa katki. Piti tänään korjata sitä jotta se kestäis kauemmin käyttöä, mutta en jaksanut. Pituudesta on lähdössä noin 7mm. :( Kynsi on revennyt irti nahasta vasta noin 2mm matkalta enkä saa sitä siis edes irti vaikka haluaisin. Leikkaaminenkin tekee kipeää kun kynsi vääntyy irti nahasta leikatessa. Joten odotan, että vahingossa väännän kynnen irti kokonaanja viilailen sen sitten kun veresnahka antaa sen myöden. :D

    VastaaPoista
  4. Mulla on kynnet kasvaneet ensikertaa pidemmiksi kun olen koko talven yrittänyt juoda enemmän vettä. En keksi mitään muutakaan hyvää syytä sillä että yhtäkkiä kynnet on kestäneet. Oikean etu- ja keskisormen kynnet ei kuitenkaan vielä kestä metallisorvailua päivät pitkät koululla ;)

    VastaaPoista
  5. Todella ihanasti stailattuja kuvia! Kevät aiheuttaa jotenkin aina jossain vaiheessa iskevän turkoosi-villityksen. Yleensä omalla kohdalla sijoittuu tuonne loppukevääseen ja jatkuu ekoille kuumille keleille asti. Loppukesän väri onkin sitten oranssi ja keltainen.

    VastaaPoista
  6. Pidän myös oranssista ja keltaisesta. Yritin itse asiassa juuri eilen etsiä oransseja nappikorviksia. :D Pitääkin tehdä joskus keltainen tai oranssi stailaus...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...