maanantai 4. huhtikuuta 2011

4.5 vuotta / 7 muuttoa


Extremehandycrash -elämästä ei meno ja meininki lopu. Vaikka tuossa vuoden 2010 koosteessa toiveena olikin rauhaisa vuosi 2011, ei tämä alkuvuosi ainakaan ole kulunut ihan sen toiveen mukaisesti. Pääasia kai, että tapahtuu. Milloin mitäkin... Ei käy aika tylsäksi.

Aloin tuossa laskeskella montako kertaa olen muuttanut sen jälkeen kun erosin pitkäaikaisesta suhteestani. Voitteko kuvitella, yhteensä 7 kertaa!!! Yök. Silkkaa hulluutta. Tai sitten vääriä valintoja.

Nyt muutin viime viikonloppuna tuon 7. kerran, toivottavasti ei tarvitse muuttaa vuosiin mihinkään. Elin muuten viimeiset 17 kk niin, että suurin osa tavaroistani oli muuttolaatikoissa pakattuna valmiina lähtöön. Purettuna oli vain meikit, vaatteet ja muu elintärkeä. Nyt tavoitteena on vierottautua laatikoista. Olenkin purkanut niitä todella kiivaaseen tahtiin. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus kirjoitella tänne sisustusideoista ja laittaa kuviakin.

Koko viikonloppu meni siis muuttopuuhissa ja kynnet räjähtivät laatikoita kantaessa melko pahasti. Kolme kynttä on menossa poikki. Laitoin niihin kynsiliimaa ja toivottavasti pysyisivät kasassa edes pari viikkoa niin ehtisivät vähän kasvaa pituutta takaisin.

Koska kynnet olivat niin huonossa kunnossa, ajattelin laittaa niihin printit päälle antamaan lisävahvuutta. Mitään varsinaista kuvioideaa ei ollut valmiina, joten käytin vanhoja printtejä. Halusin kynsiin turkoosia.

Jostain syystä kynsistä tuli Marimekon Siirtolapuutarha -kankaan näköiset. Tämä voi johtua siitä, että äitini oli tehnyt kyseisestä kankaasta verhot ja näin ne tänään kahvilla käydessäni.


Ai niin, uusin hankintani. Huomaatko eroa? Tässä ennen.
Tässä jälkeen. Mielestäni nämä ovat jopa keltaisemmat. :/
Kynnen vaaleus on tehty Isadoran 601 Cramy Nude lakalla.


3 kommenttia:

 1. Tästä nyt tuli vähän tällänen päiväkirjapostaus, mutta kynnet oli silti se pointti. :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä välillä saa vähän avautua :) Ja upeet kynnet.

  VastaaPoista
 3. Jeeeih, Riikinkukko kynsissä :)
  Aivan mahtavat!
  Ja muutoista, se ei kyllä ikinä oo mukavaa puuhaa :/

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...