sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tee-se-itse kaulakoru muovipulloista


Ja tässä lupaani ohje muovipulloista tehtyyn kaulakoruun. Koru on saanut inspiraationsa Marnin H&M'lle suunnittelemasta kaulakorusta. Linkki alkuperäiseen ohjeeseen ja blogiin jossa ohje on löydän aikasemmasta postauksesta.



Koruun tarvitset eri värisiä pestyjä muovipulloja, jotain sopivaa nauhaa, ommeltavia timantteja ja kaulakorulukon. Ensimmäiseksi pulloista täytyy leikata pitkän lehden muotoisia palasia. Tämä homma onnistuu parhaiten mattopuukon ja saksien avulla. Olkaa varovaisia!



Tämän jälkeen lehdet lämmitetään kynttilässä, jonka lämpö saa muovin taipuilemaan, leikatun reinan sulamaan kauniimmaksi ja koko lehden kovenemaan. Homma vaatii muutaman lehden harjoittelu, mutta onnistuu kuitenkin helposti ja on kivaa. 


Taivuttamisen jälkeen lehdet pistellään parsinneulan avulla nahkanauhaan. Nauhan kiinnitin kuumaliimalla paksumpaan mustaan nauhaan. Ompelin vielä käsin pienet muovitimantit paksumman nauhan päihin ja lukon oikealla paikalleen. Kevyt ja näyttävä kesäkoru on valmis. Samalla tekniikalla saisi varmasti upeita korvakorujakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...