sunnuntai 22. elokuuta 2010

Bleiseri-tuning

Esittelin jo aikaisemmin kirpputorilta löytämääni mustaa bleiseriä. Halusin kuitenkin tuunata takista hieman persoonallisemman painamalla siihen vaakaraidat. Värinä käytetty TextilMetallic-kangasväriä, sävyä 782 Metallic-Silver.

Bleiseri ennen värjäystä.


Inspiraatio kumpusi tästä Onlyn bleiseristä.


Raidoittamisessa käytin apuna tavallista maalarinteippiä. Raitojen suuntaa ja kohtaa oli myös hyvä kokeilla ennen painamista pelkällä maalarinteipillä.Väri kuivui pintakuivaksi muutamassa tunnissa. Odotin eri osioiden välillä kuivumista, jotten suttaisi vielä värjäämättömiä osia. Tämän vuoksi projekti kestikin muutaman päivän. Kun takki oli täysin kuivunut silitin raidat.


Raidoista oli todella vaikea saada kuvaa, jossa ne näyttäisivät oikean värisiltä. Salaman kanssa ne näkyvät aivan liian hyvin ja ilman eivät juuri ollenkaan. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Raidat eivät hypi silmille ja bleiseri näyttää hieman persoonallisemmalta.


2 kommenttia:

  1. hiemankos kiva lopputulos :o todellakin tässä tarpeeksi syytä alkaa blogin seuraajaksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) ja tervetuloa mukaan. Tekis kyllä mieli vielä värjätä joku vaaleakin bleiseri tummilla raidoilla, jos vaan sellainen sattuu eteen.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...