keskiviikko 25. elokuuta 2010

Ssss....

Kiertelin tänään Tampereella hyvän ystäväni kanssa, ja eksyimme erääseen pieneen desing-kauppaan. Kauppa oli aivan täynnä erilaisia koruja ja tietenkin minun teki mieleni valmistaa samantyylisiä koruja itselleni. Kierrettyämme kaikki kirpputorit ja askartelukaupat, mukaan oli tarttunut jos jonkinlaista tavaraa. Eli koru-rakentelua on luvassa jatkossakin :) Tänään luvassa nimikirjain-koru.

Tulostin S-kirjaimen kyllin suurena tavalliselle A4:lle.


Leikkasin kirjaimen paperista irti ja kopioin sen kutistemuoville. Huom! Kirjain pitää tietenkin kääntää ylösalaisin, jotta kirkaspuoli on kutistamisen jälkeen oikea puoli.


Koru ennen kutistamista. Keksin rei'ittää korun tavallisella rei'ittimellä. Näin reiästä tulee siistimpi ja juuri oikean kokoinen.


Ja ei kun koru kiinni ketjuun. Mielestäni aika kiva:)4 kommenttia:

 1. Todella ihana koru ☺
  Tätä on varmaan kysytty ja tämän kysymyksen vastauskin on varmaan kerrottu, niin kuinkan paljon siis kutiste muovimaksaa ja onko sitä eriväreissäkin? :)

  -mirka-

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Porissa kutistemuovi-arkki maksaa 1,40 euroa ja tampereella samainen arkki maksoi yli 2 euroa. Eli vaihtelee. Ja on saatavina eri väreissä. Itse olen ainakin nähnyt kirkkaan valkoista, huurre valkoista, kirkasta, vihreää, sinistä ja tätä mustaa. Monta kertaa on pitänyt lähteä metsästämään pinkkiä.

  VastaaPoista
 3. postaus 25.elokuuta: Mistä tätä kutiste muovia saa, saisko esim. tiimarista?

  VastaaPoista
 4. Moikka! Kutistemuovia saa ainakin Porissa askartelukauppa Vitriinistä. Eli suosittelisin suuntaamaan askeleet lähimpään askartelukauppaan. Tiimarissa ei ainakaan vielä mielestäni ole ollut kyseistä ainetta myytävänä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...