lauantai 4. kesäkuuta 2011

EHC'n ensimmäinen teemaviikko on täällä!

Monissa muissa blogeissa on jo pidemmän aikaa pidetty erilaisia teemaviikkoja ja päiviä. Me emme ole niihin ennen ryhtyneet, mutta toinen blogivuosi tuo uusia tuulia tullessaan.

Tänä kesänä mekon mitta saa olla mitä tahansa minin ja maxin väliltä ja sen innoittamana aloitammekin kesäkuun hame/mekko-teemalla.Molemmat meistä pukeutuvat hameeseen tai mekkoon jokaisena arkipäivänä tulevalla viikolla. Saatte siis (halusittepa tai ette) ihastella kauniita sääriämme liehuvissa helmoissa maanantaista perjantaihin.

Tarkoitus on myös stailata mekot osaksi arkipukeutumista ja saapi nähdä järjestämmekö vielä äänestyksenkin siitä, kumman vaateparret miellyttävät teidän silmäänne enemmän. :)

Eli maanantaista lähtien, ei kun mekkoilemaan! Lupasin Katille, että hän saa valita seuraavan teeman, sillä hameen käyttö irtoaa minulta luonnollisemmin ;)

Postauksen ihanaiset hameet ja mekot löytyvät H&M:n verkkokaupasta. Saattaa olla että tällä viikolla allekirjoittanut pyrkii metsästämään samankaltaisia ihanuuksia kirpputorien kätköistä.

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä paha teema. En käytä hameita juuri koskaan, hyvä jos multa tosiaan löytyy se 7 hametta. Koska käyn joka päivä koirien kanssa lenkeillä ja työssäni seison myös kentällä, ei siis mitenkään sovi hame ainakaan tässä kelissä päälle. Joten lupaan pitää hametta kaikissa muissa tilanteissa, paitsi noissa kahdessa säävarauksen mukaan. Yök miten naisellinen viikko tulos. :D Terveisin Kati, verkkarihousut kunniaan! ;)

    VastaaPoista
  2. Kati: Viisi hametta :) Mä luotan suhun. Kyllä sä selviit. Otetaan se verkkarihousu-teema sitten joskus muulloin. ;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...