tiistai 7. kesäkuuta 2011

Teemaviikko: Päivä 2, polkupyörällä kirjastoon

On teemaviikon toinen päivä ja hellettä pukkaa. Ohjelmassa on tänään polkupyöräilyä kirjastoon ja kaupungille, joten hame on valittava sen mukaan. Onneksi GinaTricot'n maximekko sopii tähän tarkoitukseen kuin nenä päähän.

Ostin mekon alennuksesta viime talvena (maksoi joku 4 euroa). Epäilin tuolloin etten tulisi koskaan mekkoa käyttämään, mutta keväällä tehty Kanarian-reissu osoitti epäilyni turhaksi. Mekko oli mitä luotettavin matkakumppani. Se toimi mahtavasti lämmikkeenä viilenevissä illoissa ja suojasi alkuviikosta polttamiani sääriä rannalla. Lomavaatteet tuppaavat usein jäädä vain lomavaatteiksi, mutta ajattelin tänään ottaa härkää sarvista ja testata mekkoa tutuissa ympyröissä.


Minun teki mieleni pelleillä hieman mekon pituuden kanssa ja kuvasta huomasin että sehän näyttää aivan haaremihousuilta :DAsusteena toimivat mekon alta vilkkuvat oranssit pikinit (H&M), niihin sointuvat vanhat kaulakorut, äidin tekemä nahkalaukku, punottu vyö (H&M), ne samat luotettavat aurinkolasit ja sandaalit (Bronx). Testasin myös hiuksiin uutta kiharrintani.


2 kommenttia:

  1. Tää on kiva ja kivat kuvat ja muutenkin kaikki näyttää kivalta. Mulla on fiilikset nyt ihan hukassa, mikään ei innosta ja ottaa päähän tämä asunnossa oleva lämpöongelma. Töihinkin pitäis lähteä ja kaikki hameet ärsyttää ihan ***** :D Että hyvin menee. K

    VastaaPoista
  2. Voimia sinne! :) Toivottavasti saat sen ilmastointilaitteen.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...