perjantai 3. kesäkuuta 2011

KILPAILU ON RATKENNUT!Ihanan kesäinen päivä siivitti tänään blogimme vuosipäiväkilpailun arpomista. En voinut olla nappaamatta kuvaa mustikanvarvuista, joita poimin mökiltä mukaani. Suuren suuri kiitos kuuluu vielä kaikille blogimme lukijoille ja ihanille kommentaattoreille. Olisitte kaikki ansainneet palkinnon.

Kuten kaikki muistavat kilpailun voittaja tullaan palkitsemaan runsain ja uniikein palkinnoin. Voittajalle on luvassa kasa extremehandycrash'n valmiita printtikynsiä, jotka vain huutavat tilaisuutta loistaa kynnelläsi. Voittaja saa myös suloisen seepra-manikyyrisetin, kirkkaan päällyslakan printtien kiinnittämiseen ja Katin koristelemat irtokynnet. Haluan vielä hehkuttaa: samanlaisia ei ole kenelläkään muulla!

Mutta sitten sen suuremmitta hehkutuksitta itse asiaan.

Arvontakorina toimi kesäinen olkihattu.Ja "onnettaren" virkaa hoiti avopuolisoni Matti.Korista nousi yksi lappu ja kilpailun voittaa.... *rumpujen pärinää*
SANDRA!!!Onneksi olkoon Sandra! Olet extremehandycrash'n vuosikilpailun voittaja! Ota nyt meihin nyt yhteyttä sähköpostiosoitteeseen extremehandycrash@luukku.com. Tarvitsemme osoitteesi palkinnon lähettämistä varten. Mikäli sinusta ei kuulu maanantai-aamuun mennessä arvomme palkinnon uudelleen.

Kesäistä viikonloppua kaikille, ja paljon onnea valmistuneille! (saatan onnitella myös itseäni ;))

P.S Jos et voittanut kilpailuamme, ei kannata vaipua synkkyyteen vaan etsiä netistä mahtavia kuvia ja valmistaa omat printtikynnet. Ohjeet niiden tekoon löytyvät täältä.

P.P.S Mikäli voittaja, tai joku muu innostuu rakentelemaan itselleen printtikynsiä, ilmoittakaa ihmeessä siitä meille. Linkitämme printtikynsiä esittelevät blogitekstit omaan blogiimme välittömästi. Haluammehan jakaa uniikkien kynsien ilosanomaa :)

3 kommenttia:

  1. OHO! :o :D Jes, ensimmäinen kerta kun voitan mitään mistään arvonnasta! Enkä tosiaan uskonu ensin kun luin :D

    VastaaPoista
  2. Kerta se on ensimmäinenkin :) Ja onnea vielä!

    VastaaPoista
  3. Onnea minunkin puolestani ja kiitos kaikille osallistuneille!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...