maanantai 6. kesäkuuta 2011

Teemaviikko: Päivä 1, fiksuhame

En tiedä oliko teemaviikko hyvä idea, sillä aamulla koin valtavan hame/vaatekriisin. Minun piti mennä tänään käymään ensin yliopistolla ja tämän jälkeen suoraan työhaastatteluun päiväkotiin seuraavaa syksyä silmällä pitäen. En siis voinut lähteä matkaan ihan missä tahansa hameessa. Päätin lopulta luottaa vanhaan farkkuhameeseeni, joka on ostettu Aleksi13'sta joitain vuosia sitten.



Tuubitoppi H&M 4,90e (kutistui muuten pesussa hirveän lyhyeksi), kengät Andiamo (alennuksesta 20e), kassi O.I.S ja aurinkolasit Lindex.



Työhaastattelun ajaksi lisäsin asuun vielä neuleen, jottei fiilis olisi liian paljas. Lastentarhassa pitää kuitenkin olla valmis ryntäämään välittömästi lattialle lasten kanssa leikkimään.



Mietin näitä arskoja ostaessa näyttävätkö ne aivan vappu-laseilta mutta nyt olen käyttänyt niitä aina kun vain aurinko näyttäytyy. Ne ovat jotenkin ihanan typerät :)

En tiedä johtuiko se vaatteista vai ei, mutta työhaastattelu sujui hyvin. Auton tankkaamisen kanssa tosin oli ongelmia. Lainasin aamulla avokkini auton, jota en ole kovinkaan usein tankannut. Huoltoasemalla parkkeerasin kulkuneuvon tietenkin siten, että tankki oli väärällä puolelle. Kun vihdoin sain käännettyä auton, oli jättänyt sen aivan hirveän kauaksi tankkauspistooleista. Hameenkanssa siinä sitten sipsutteli menemään ja huoltoaseman kanta-asiakkailla oli varmasti naurussa pitelemistä. Juoksulenkille ajattelin kyllä vaihtaa shortsit jalkaan ;)

Ihanan lämpöistä kesäpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...