keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Vahingossa trendikäs oranssikeltapää

Viimeiset kolme muotilehteä pöydällä ja jokaisessa sama teema ja väri: oranssi. Onhan se kiva väri, huulissa, ehkä silmissäkin. Mutta entä hiuksissa? Sellainen blondauksesta kosahtanut oranssikeltainen kuiva tollo, tiedättehän. Vai onko se sittenkin kuuminta muotia?Kolmen värinpoiston ja lukuisien sävytysten jälkeen etsin edelleen sitä väriä, joka mielyttäisi omaa silmää. Hiukseni ovat tällä hetkellä melko järkyttävät. Niissä on varmaan neljää eri väriä ja ne on edelleen leikkaamatta, koska en ole päässyt kampaajalle asti. Blondauksista johtuen latva on aivan räjähtänyt.  Jos kiinnostaa tietää miten tähän kaaokseen päästiin ja miksi, kannattaa lukaista postaukset  OPERAATIO VÄRINPOISTO KOTONA 1 & 2.

Hiuslehteä selatessani huomasin että muutamassa kuvassa oltiin todella lähellä sitä väriäskaalaa mitä hiukseni nyt edustaa. Oranssia, ruskeaa, keltaista, vaaleaa, tummaa... huh huh.  Koska en nyt voi värjätä hiuksia yhtään ennen kuin ne leikataan muotoonsa, on tyydyttävä siihen mitä on. Ja koska hiusmuotilehti kertoo tämän hetken trendit niin ei muuta kuin oranssit meikit naamaan ja tukka pörrölle. Eri asia on sitten se, olenko tyytyväinen kuontalooni. 

Tässä on kivat värit, ei liian oranssi.


Seuraavassa kuvassa päästäänkin sitten jo tosi lähelle sitä, mitä omat hiukseni tällä hetkellä edustavat.

En voi käsittää miten tuollaisen otsatukan kanssa pitäisi elää? :D
Otsatukkaa painamalla sen saa jopa miltei silmille!

Lopuksi oli vielä pakko kokeilla pörröttää päätä oikein kunnolla ja leikitellä oranssisuudella/keltaisuudella. 


Kiva hamppu tuo sivuosio.

Oranssi luomiväri/rajaus tekee sinisistä silmistä itkuisen näköiset?

Raidat etuhiuksissa? Ei vaan takatukka vedetty etupuolelle.
Max Factorin huulipuna 18 Orange Shine, Goshin oranssi rajauskynä ja Make Up Storen oranssi poskipuna/luomiväri. Korvakorut Glitter.

Trendikästä viikkoa kaikille ja vielä on aikaa osallistua kilpailuun!
Ohjeet löytyy blogin oikeasta yläkulmasta.


2 kommenttia:

  1. Hei ihana bloggaaja! Et oo vielä kertonu tuosta kasvo-operaatiostasi. Oletko tyytyväinen? :)) Noihan on ihan kivat noi hiukset! Kampaajalle ja vola!

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos. :) Kirjoitin aiheesta tuon kolmososan: http://extremehandycrash.blogspot.com/2011/05/botoxia-ja-tayteainetta-osa-3.html

    Olen ollut tyytyväinen, otsa on sileä ja ylähuulessa pysyy huulipuna paremmin. :)Toivottavasti vaikutus kestää pitkään.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...