maanantai 20. kesäkuuta 2011

Lady Gaga CFDA-meikki tutorial



Tuntuu että voimme kohta muutta blogimme nimen Lady Gaga'n faniblogiksi. Sen verran paljon tämä artisti on inpiroinut postauksiamme. Pahoitteluni kaikille teille, jotka ette voi sietää Gagaa, mutta pakko vielä laittaa tämä meikkituto. Minun oli tarkoitus toteuttaa tämä jo viime viikolla.



Meikin tärkeimmät elementit ovat virheetön valkoinen iho, mustat näkyvät kulmakarvat ja huutavan punaiset huulet. Yllä kasvoissa jo pohjustus. Valkoisen naaman meikki sopii itselleni hyvin, sillä rusketun todella huonosti. Lady Gagan meikissä on myös piirretty kauneuspilkku. Itselläni on naamassa luomia enemmän kuin muutama, joten jätin yhden niistä peittämättä vaikkei se olekkaan samassa kohdassa kuin Gagalla.


Seuraavaksi kulmakarvojen kimppuun. Gagan kulmakarvat yltävät nenänvarresta silmännurkkaan. Omat kulmakarvani eivät aivan ylety nenänvarteen asti, joten piirsin kulmiin lisää pituutta ja tuuheutta mustalla kajaalilla.



Silmiin pyrin saamaan raikkaan ja meikittömän fiiliksen. Lisäsin valkoista luomiväriä kulmaluun alle...



...luomelle iriksen kohdalle...



...ja silmän sisänurkkiin. Tämä tuo silmät paremmin esiin.



Rajauksen tein mustalla kajaalilla yläripsien alle. Näin rajaus ei näy, mutta se luo illuusion paksummista ripsistä.



Huulet rajasin ensin punaisella kynällä. Tämän jälkeen levitin siveltimellä oranssia huulipunaa ja sen päälle punaista. Yritin saada huulipunasta hieman oranssiin taittuvaa. Käytin huuliin myös kaverilta kuultua kikkaa. Laitoin huulten nurkkiin hieman mustaa kajaalia ja levitin värin siveltimellä. Tämä luo huuliin kivasti kolmiulotteisuutta.



Lopuksi ei muuta kuin peruukki päähän. Oma polkkani ei vain ole vihreä kuin Gagalla, mutta fiilis on kuitenkin melko samanlainen. Itse näytän kyllä näissä meikeissä drag queenilta, eikä kulmikas leukani oikein kestä alakulmasta otettuja kuvia.



Tyyleillä ja meikeillä on kuitenkin hauska aina vähän hassutella. Ehkäpä käytän tätä lookkia jossain teemabileissä.



Tässä vielä käyttämäni meikit.



Edit. Oli pakko vielä lisätä yksi kuva. Käsittelin kuvia Picasan Picnikillä ja tästä tuli minusta aika hyvä :)


2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...