keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Printtikynsikuvista
Löysin eräältä palstalta keskustelua printtitekniikasta. Siellä kyseltiin mm. valmiiden kuvien (käyttämättömien) säilyvyydestä. Kuvat voidaan siis irroittaa alustasta ja säilyttää, mutta paperia ei kannata hangata vedellä irti ennen kuin kuvan aikoo käyttää. Jos paperi liotetaan irti kuvasta, kuva on todella ohut ja repeää helposti säilyttäessä. Samoin käyttöön otettaessa juuri tuo vesi tekee kuvasta taas kynteen muotoiltavan. Palstalla kyseltiin myös tuosta alustasta jolle kuvia laitamme kuivumaan. Käytämme muovirasioiden kansia, mutta siis pääasia on, että lakka ja siinä oleva kuva papereineen päivineen irtoaa helposti alustasta. Art Mediumia saa ainakin askarteluliikkeistä, kaikenlainen kuvansiirtolakka luultavasti ajaa saman asian.

Olisi tosi kiva nähdä lukijoiden printtitekniikalla tehtyjä kynsiä! Ohjeethan löytyvät tuosta sivun oikeasta reunasta. Myös kuvaideoita saa ehdotella! Nyt kynsiä väsäilemään. :)

4 kommenttia:

 1. Sika makeet kynnet. voi kun omistaisi omat noin pitkät kynnet.

  VastaaPoista
 2. Ei noita kynsiä onnistu mitenkään ainakaan tällainen mämmikoura tekee. upeita ovat .

  VastaaPoista
 3. Ei se niin hankalaa ole! :) Rohkeesti vaan yrittämään. Ei ne kuvat täälläkään aina onnistu (lue Pitsihässäkää 1 & 2). ;) Sitä paitsi Nivean päälilakka peittää komeesti pikku rypyt ja muut tahrat. Kokeilemaan vaan.

  VastaaPoista
 4. Mulla on aina ollut pitkät kynnet, niin kauan kuin muistan. Eikä ne yleensä katkea helposti. Varpaiden kynsiä pitää ihan liottaa että ne saa edes katkottua. Mutta tukka on ohut. Ei mahdu samaan pakettiin vissiin paksu tukka ja kestävät kynnet. :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...