lauantai 14. toukokuuta 2011

Botoxia ja täyteainetta, osa 3Otsarypyt + silmärypyt Botox
Ylähuuli Restylane

2. PÄIVÄ

En nyt löytänyt silmärypyistä oikein hyvää lähtötilannekuvaa, mutta eipä niissä juuri huomaa vielä mitään eroa tänään.


Otsassa on kyllä tapahtunut jotain muutoksia. Otsan vasen puoli on selvästi alkanut rajoittaa liikkumista. Kulmakarvan päällä ollut kulmakarvanmuotoinen juonne on vasemmalta puolelta jo kokonaan kadonnut! Tosin tilalle on tullut joku muu ruttu, mutta ainakin se on ylöspäin. Muutenkin kuvasta huomaa, että juonteiden suunta ei ole enää suora vaan se aaltoilee tai kaartuu ylöspäin.

Oikea puoli sen sijaan toimii edelleen, mutta nostaessani kulmaa, se ensin nousee, mutta laskeutuu sekunnin päästä alas tahtomattani. Kuten kuvasta näkyy, oikean puolen kulmakarva haluaa nyt kulmaa nostettaessa vääntyä alkupäästä jotenkin ylöspäin. :/ Noh, tämä on vasta toinen päivä ja toivottavasti kulmakarvat löytävät parin viikon sisällä lopullisen paikkansa. :D

Ennen - 2. päivä


Huulten lähtötilanne:

Huulet toisena iltana:
(Toisessa kuvassa suu on kokonaan kiinni ja silti ylähuuli on isompi kuin lähtötilanteessa)
Toinen puoli sivulta on edelleen enemmän turvoksissa ja mustelmiakin on edelleen.

3. PÄIVÄ

Huulen turvotus on alkaa olla ohitse. Pientä mustelmaa on edelleen molemmissa kulmissa. Olen tyytyväinen huulen keskikohtaan, toivottavasti se pysyy tällaisena. :) Sivuilta saa vaikka vielä vähän lähteäkin. Kuvissa muuten alahuulessa rajaus ja huulikiilto. Ylähuulessa EI MITÄÄN! Alin kuva on huulen lähtötilanteesta.

Silmärypyillekin on alkanut tapahtua jotain. Vielä niitä tulee reippaasti, mutta jotenkin silti vähemmän? Vai rutistelinko vain kuvassa vähemmän... vainoharhaa? :D

Otsassa tapahtuu ainakin ja paljon. Tässä "paras" kurtisteluaikaansaannos tänään. Sibeliusjuonteet tulevat edelleen. Niistä ei tänään kuvaa.5. PÄIVÄN "ongelmia"

Otsassa on ollut näkyvissä pari päivää pienen pieni punainen jälki, mahdollisesti Botox-piikin jälki, mutta en ole varma. Tämä piste on kutissut vähän ja viime yönä heräsin kun raavin pistettä. Tänään se sitten olikin vähän punaisempi aamulla. Huulet ovat melko rohtuneet ja eilen ylähuulessa näkyi valkoisia pieniä nyppyjä. Googlesta löysin ettei ole vaarallista. Huulessa oli jo ennen piikitystä veripurkauma tai verisuonen pää sinisenä näkyvillä (pienenä). Uskoisin, että piikki on osunut tähän suoneen ja sen vuoksi toisen puolen mustelma ei ole vieläkään parantunut.

Mutta nämä on pikkujuttuja, (toivottavasti), olen muuten niin tyytyväinen uuteen naamaan. :) Tuo huulen mustelma ei ole kovin näkyvä ja kai se siitä pois menee jossain välissä. Enemmän ihmetyttää nyt tuo kutiseva nyppy.


2 VIIKKOA BOTOXIN JA RESTYLANEN JÄLKEEN


2. päivä

2 viikkoa

Huulet ennen

Huulet 2 viikkoa. Olen flunssassa ja huulet ovat tosi rohtuneet. :( Karmee kuva. Ihan vinokin, en jaksanut oikein keskittyä.

Otsa ennen - 2 viikon jälkeen


Eipä nouse enää kulmakarvat niin ylös kuin ennen, mutta eipä tule kyllä yhtään ryppyäkään. Myös kaikki ilmeilyistä johtuneet juonteet ovat kadonneet tyystin. Silmäluomet tietysti roikahtivat vähän alemmas tai siis ne ovat alempana, koska en saa nostettua kulmakarvoja.

Kutiseva nyppy lähti pois, samoin huuleen tullut mustelma. Ei siis mitään valittamista.
Kiitos Clinic Estetic!


Näissä kahdessa stailauskuvassa näkyy ylähuulen ero paremmin. Nyt pysyy punainen huulipunakin koko illan huulessa leviämättä ylöspäin. :)


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pakko vielä lisätä videolinkki tähän blogijuttuun liittyen. Kyse on leffasta nimeltä Kuolema pukee häntä. Leffa on ilmestynyt vuonna -92 ja muistan vieläkin elävästi miten tuo nuorentava taikaeliksiiri oli mielestäni silloin supersiisti juttu. Silloin ei ollut vielä mitään hajua botoxeista ainakaan minulla. Leffa on tullut mieleeni nyt näinä päivinä, koska joka aamu kun herään ja katson peiliin otsani on rypyttömämpi. :D Uskomatonta. Taisin jäädä koukkuun...


4 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, että miltä se tuntuu kun ei voi nostaa/liikutella kulmakarvoja? Tuntuuko että se on vaikuttanut ilmeilyyn ja elehtimiseen? Ajattelin vain että usein kun selittää jotain, niin sitä sanallista selitystä tukee omilla ilmeillään...

  VastaaPoista
 2. Ai kun kiva että joku kommentoi jotain. :) Itsekin mietin ennen piikitystä samaa asiaa. Kulmakarvat nousevat ehkä 5mm kun yritän nostaa niitä ylös. Ei tunnu mitenkään oudolta, tuntuu siis samalta kuin ne nousisi ylös. Pitää oikein välillä peilistä tarkistaa, että ovatko ne alhaalla. Aluksi otsa tuntui jotenkin raskaalta, mutta ei enää.

  Silmät aukeavat silti normaalisti, eli esim. hämmästynyt ilme = silmät pyöreänä. :D Kyllä kaverit ainakin ovat ymmärtäneet elehtimiseni, olen kysynyt näkyykö ilmeet. Ja saan edelleen silmät "kurttuun" jos kiukuttaa. Silmien väliinkin tulee ne kaksi ryppyä eli niihin ei botoxia laitettu.

  VastaaPoista
 3. Ihan mielenkiintoista nähdä henk.koht. kokemuksia kuvapostauksineen tämmöisistä toimenpiteistä, kiinostaa kovasti. Joskin, olen sitä mieltä että AINA ylähyylien turvottelu saa huulet näyttämään äärettömän epäluonnollisilta, samalla pitäisi laittaa alahuulikin.. Lähestulkoon kaikilla ylähuuli on aina "pienempi" kuin alahuuli, joten jos tämä suhde muuttuu rajusti, on se aina kovin hassun näköistä enkä kyllä ole nähnyt ainuttakaan onnistunutta lopputulosta joka ei näyttäisi siltä että nimenomaan ylähuuleen olisi jotain tehty. Toki tärkeintähän on, että itsestä tuntuu hyvälle. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...