maanantai 23. toukokuuta 2011

Printtikallot ja akryylimaalikokeilu


Pitkästä aikaa printtikynnet. Ja tietysti pääkalloja. 

Kynsien pohjalakkana taas Isadoran 601 Creamy Nude ja kynsien kärjet ovat lakattu valkoisiksi ennen printtien asentamista. Printtien teko-ohjeet löytyvät muuten tuosta blogin oikeasta reunasta. Jos vaikka joku innostuisi kokeilemaan. Linkkejä omiin printtikynsiin saa laittaa tänne päin! :)

Jos kello ei olisi näin kauhean paljon (olen tälläinen yöväkertäjä näköjään taas), olisin laittanut kynsiin vielä jotain koristeita.
Peukalon kynnen kallon maalasin akryylimaalilla. Tämä on vasta toinen kerta, kun testailen kynsien maalaamista, mutta täytyy myöntää että tykkään tästäkin touhusta. Kaikki pieni näpertäminen on aina ollut mieleeni.

Pirates of the Caribbean leffan teemaanhan nämä sopivat. Eikös se nelososa ole kohta jo tulossa?

8 kommenttia:

 1. Tuon mustan kynnen lakkaus on vähän huonolaatuinen. Oikeasti siellä on printti alla! Halusin vain yhtäkkiä alkaa maalaamaan kynttä, en jaksanut puhdistella sitä ja vedin mustan lakan kaiken päälle. :D Siksi vähän suttua..

  VastaaPoista
 2. Vähäks rajut! Wau, mii laik :)

  VastaaPoista
 3. Mä yritin kanssa eilen väkerrellä jotain kukkasia kynsiin. Olen ihan ruosteessa, kamalat tuli :/

  VastaaPoista
 4. Kiitos RvaM ja Shiny. :) Mustavalkoiset kynnet on niin helpot, sopivat kaikkiin asusteisiin. Näin kesällä silti tulee enemmän tehtyä värikkäitä lakkauksia, mutta halusin tällä kertaa valkoiset pääkallot. Onhan täällä blogissa nähty myös neonkeltaiset kallot. Taitaa olla jossain turkoositkin.

  Sanna: Kyllä tuntui olevan mullakin maalauskäsi aika ruosteessa. En ole maalannut oikeesti mitään vuosikausiin, paitsi lakalla kynsiä ja tietysti koristelulakoilla. Siveltimellä pienten yksityiskohtien piirtäminen tuntui silti paljon helpommalta kuin noilla koristeluväreillä. Toisen kynsiin olisi kyllä parempi maalata kuin omia. Oikean käden kynsien maalaaminen on ihan hirveää.

  Tiimarin halvin sivellinpaketti ei kyllä ole yhtään hyvä. Siveltimet ovat ihan kovia ja alkavat hapsottaa heti joka suuntaan.

  Mistäs sitä lähtisi etsimään kunnon siveltimiä, sellaisia pienen pieniä, vähän laadukkaampia, mutta mielellään edullisia?

  Ja mitä sitä seuraavaksi yrittäisi taiteilla. Kukkaset on vähän kypsiä, no ehkä varpaisiin vois kokeilla sitä one stroke -tekniikkaa, vai oliko se tollanen nimeltään. :D Ei varmaan sovi mulle kun tykkään nysvätä tuntikausia niska jumittuneena.

  VastaaPoista
 5. Vähänkö upeet! Ehkä hienoimmat pääkallokynnet jotka olen nähnyt. :) Voiski kokeilla tota tekniikkaa itekin joskus, kun sais sitä ihmekämää ostettua. :)

  Ja ajankohtakin oli just hyvä, kun tosiaan se uusin POTC tuli leffateattereihin viime viikolla. Se oli kyl ihan huono edellisiin verrattuna. :S

  Ja maalaamiseen suosittelen vanhaa eyelinerin sivellintä! Oikeen semmonen sivellinmäinen, ei tussimainen. Jos ei itellä oo just tyhjenemässä mikää eyelineri, niit on helppo kysellä kavereiltaki. :) Itelläni on Nivean eyelinerin sivellin, se on ainaki ollu tosi hyvä ja tarpeeks jämäkkä, ja varsi on tarpeeks lyhyt, et sil on helppo näpertää pikkutarkasti.

  Tietty jostai taiteilijatarvike-/askartelu-/kirjakaupoist saa kans aika pienii sutei. :)

  VastaaPoista
 6. Oho! Onpa hienot kynnet :) Vaikka itse en olekkaan juuri pääkallojen perään niin noi on kyllä tosi hienot!!!

  VastaaPoista
 7. WAU mitä kynsiä sulla täällä on, oijoi! :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...