tiistai 10. toukokuuta 2011

Hiuspidennysten räjäytys

Vanhat pidennykset olivat tiensä päässä. Päätin räjäyttää jo valmiiksi tyvestä rastoittuneet pidennykset lopullisesti. Tähän operaatioon tarvittiin 1. vanhat lämpöpatukat, 2. runsaasti hiuslakkaa, 3. piikkikampa tupeeraukseen ja 4. harja hiusten lopulliseen pöllyttämiseen.

Lämpöpatukoiden ollessa vielä hiuksissani, suihkutin ensimmäisen lakkakerroksen. Patukoiden poistamisen jälkeen lisäsin lakkaa ja kuivumisen jälkeen harjasin kiharat täysin auki. Lisää lakkaa ja piikkikammalla tupeerausta. Oikeastaan näistä kuvista ei edes näy se, miten pöyheänä hiukset olivatkaan. :D

Hiuksista tuli myös niin ilmavat, ettei niitä tarvinnut pestä kahteen päivään. :O


1. päivän tyyli

Hiukset on harjattu ja tupeerattu. Sen jälkeen nosteltu käsin ylös ja kiinnitetty pinneillä. Runsas kerros lakkaa päällä. Koko harakanpesä on muuten vain neljällä pinnillä ylhäällä.


2. päivän tyyli
Aamulla siis hiukset olivat tässä kunnossa kuin kuvassa. En tehnyt niille mitään muuta kuin haroin vähän sormilla ja lisäsin lakkaa. Tuli sitten samalla otettua muutamat stailauskuvatkin kun tukka oli niin rokahtava. :)Tässä hiukset ilman pidennyksiä.

Poistan pidennykset ilman mitään sinettien liotusaineita, rutistamalla tongeilla sinettejä ensin sen verran, että niihin pääsee ilmaa ja ne löystyvät. Toki irroituksessa irtoaa myös aina omiakin hiuksia ja siihen kai pidennysten koukuttavuus perustuukin. Oma tukka kun tuntuu niin kovin ohuelta ilman pidennyksiä. :( Hiusten kuntoa voisi parantaa käyttämällä klipsipidennyksiä, mutta jotenkin vierastan ajatusta irtiotettavasta tukasta. :D Vaikka olen nähnyt esimerkiksi siskollani tosi hienot klipsipidennykset.

Räjäytystalkoiden jälkeen en sitten jaksanutkaan heti poistaa sinettejä, joten jouduin käyttämään todella runsaasti hoitoainetta, jotta sain harakanpesän jotenkin selville. Sen verran rajusti harjasin, että kuivausvaiheessa irtosi parit sinetitkin ihan itsekseen. Vaikka yritin föönätä tukan suoraksi, jätti räjäytyskäsittely pidennysten latvaan sellaista krepatun näköistä höttöhiusta. Eli ihan tuoreeseen pidennykseen en lähtisi tätä hiustyyliä tekemään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...