maanantai 9. toukokuuta 2011

Lady Gaga inspiksiä


Lady Gaga ei lakkaa yllättämästä uusilla lookeillaan. Tuorein musiikkivideo on mielestäni aivan loistava kaikkine erikoisuuksineen. Jos joku ei ole vielä kyseistä videota nähnyt niin se löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.


Videossa Gagalla on yhdessä kohtaa kynsissä ketjut. Mahtavan näköiset, mutta varmaan epäkäytännölliset arkielämässä. :D Siispä päätin toteuttaa vähän iisimmät Gaga-kynnet. Sen verran löytyi kokeilunhalua, että leikkasin pisimmät kynteni teräväkärkisiksi ensimmäistä kertaa kynsihistoriani aikana! Nyt kun olen pari päivää näissä kynsissä ollut ja niihin jo tottunut, olen päättänyt yrittää kasvattaa näistä vielä hieman pidemmät. Katsotaan mihin asti luonnonkynnet taipuu. ;)

Kynsiin käytin kaikkea mahdollista koristetta jota laatikostani löysin mustana, kultaisena tai pinkkinä. Kynsilakkoina käytin mustaa ja vihreää, mutta käsittelin kynnet lakkauksen jälkeen Opi:n mattalakalla.

Ja tottahan toki piti kokeilla myös Gaga -rajauksia.


Ystäväni vappuperuukki pääsi kuvaan myös.

Linkki
Seuraavaksi kirjoittelen teille operaatiosta nimeltä hullu värinpoistoyritys kotona. Se onkin sitten pitkä juttu ja näköjään loppumaton. :D

Lisäksi tulossa on Botox & Restylane ennen -jälkeen kuvat ym. kohellusta. Tarkkasilmäisimmät lukijat saattavat kyllä huomata jotain eroa jossakin jo näistä kuvista... ;)

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...