torstai 17. kesäkuuta 2010

Hiustenpidennykset kotona (sinetti)

Päätimme viime talvena tilata itsellemme oman kolvin sinettipidennysten tekemistä varten. Kolvi on tilattu Rapunzel of Sweden - nettikaupasta ja hinta oli noin 100 euroa. Tällä hetkellä Rapunzelin starttipaketit näyttävät jo hieman erilaisilta ja niihin tulee 100 kappaletta sinettipidennyksiä. Olemme kuitenkin ostaneet Rapunzelilta sinettipidennyksiä useampaankin otteeseen ja toimitus on aina ollut vaivatonta ja nopeaa. Halvempi hiuslaatu tuppaa vain sotkeentumaan, joten mikäli joku innostuu ostamaan pidennyksiä, suosittelemme hieman kalliimpaa eurooppalaista pidennystä (hinta 32 euroa/ 20 kpl 50cm sinettipidennystä)Meidän kolvimme näyttää tältä ja on hieman erikoisista äänistäkin huolimatta toiminut moitteettomasti.

Alla Katin hiukset ennen sinettien laittoa takaraivoon. Sivuilla on jo n. 2 pakettia pidennyksiä.
Pidennykset kannattaa laittaa edes jonkinlaisiin riveihin. Niskaan ja etenkin päälaelle on syytä jättää omaa hiusta jonkun verran sinettien peitoksi. Omasta hiuksesta erotetaan pieni nippu joka pujotetaan starttipaketin mukana tulevan muoviympyrän keskelle työn helpottamiseksi. Starttipaketissa tuli myös ns. "sormikortsuja" sormien suojaksi, mutta emme ole niitä enää käyttäneet. Ne vain vaikeuttavat työntekoa.


Sinetti asetellaan oman hiustupsun ylä- tai alapuolle mahdollisimman lähelle päänahkaa. (Joo, on joskus vahingossa vedetty sinetti kiinni päähänkin :D) Tässä sinetit ovat kokonaisia, mutta olemme yleensä puolittaneet ne. Tämä käy normaaleilla saksilla, leikkaamalla sinetti pituussuunnassa puoliksi. Näin pidennyksistä tulee huomaamattomammat.


Tämän jälkeen sinetti sulatetaan kolvilla ja rullataan oman hiuksen ympäri mahdollisimman nopeasti. Sinetin voi sulattaa uudelleen, mikäli ensimmäinen tulos ei miellytä.


Pidennysten teko ei muutaman sinetinlaiton jälkeen ole vaikeaa. Hommaan vain kuluu muutama tunti aikaa. Koko pään pidennyksiin kannattaa varata n. 3 pakettia pidennyksiä. Olemme myös ostaneet Rapunzelilta klipsi-pidennyksiä, jotka toimivat myös melko hyvin. Niissä vain hiuslaatu takkuuntui noin puolen vuoden satunnaisen käytön jälkeen.


Lopputulos: Kampaajalla tehty mustaan päälliosaan yksi värinpoisto. Tavoite: saada päälliosasta samanvärinen kuin pidennyksestä eli tummanvaalea. Seassa on alaosa hiuksista mustaa. Tässä kohtaa projekti on siis vielä kesken. Jatkoa seuraa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...