perjantai 18. kesäkuuta 2010

Karvoihin katsomista

Kuten varmasti moni muukin, myös EHC'n siskokset ovat kamppailleet ihokarvoja vastaan mitä moninaisimmin keinoin. Siksi päätimmekin esitellä koti-karvanpoisto suosikkimme ja yhden haaveissa siintävän unelmatuotteen.

The Bodyshop'n sokeri on palvellut karvanpoistossa jo useamman vuoden ajan. Vaha lämmitetään mikrossa tai vesihauteessa ja levitetään puulastalla iholle myötäkarvaan. Tämän jälkeen vahan päälle painellaan puuvillakangasliuska ja karvat repäistään liukan avulla vasta karvaan. Aluksi melko suttuista hommaa, mutta ajan kanssa tekniikka ja taito kehittyy. Oikean lämpöisellä vahalla karvat lähtevät todella hyvin ja olemme käyttäneet karvaa sekä jalkoihin että bikinirajalle. Puulastan ja puuvillalaput voi myös ostaa Bodyshopista ja puuvillalaput voi pestä ja käyttää aina uudelleen. Vahan hinta on n. 20 euroa ja liukojen ja puulastan n. 10 euroa. Vaha on todella riittoisaa ja puulasta ja liuskat periaatteessa ikuisia.Kylmävahaliuskat toimivat parhaiten akuutissa karvanpoistotarpeessa. Olemme käyttäneet kyseisiä lappusia pääasiassa jalkoihin, mutta tarpeen vaatiessa niillä trimmaa myös bikinirajan. Kylmävahaliuskat on hyvä lämmittää esim. lämpimän veden alla ja tämän jälkeen lappunen on täysin käyttövalmis. Liuska painellaan iholle myötäkarvaan ja repäistään vastakarvaan. Melko kivuliasta puuhaa, mutta samalla niin nopeaa ja kätevää. Lappuja kannattaa aluksi pienentää saksilla jos koko lapun alueen kerralla repäisy tuntuu rajulta.
Olemme jo pidemmän aikaa yrittäneet metsästää oikeaa sokerivahaa, jonka käytössä ei tarvita minkäänlaisia liuskoja, vain sokeri ja kumihanskat. Suomessa tätä loistavaa tuotetta ei vielä myydä kuin tukussa alan ammattilaisille. Internetin ihanassa maailmassa surffailu kuitenkin paljastaa että tuotetta saa tilata ainakin Amerikkalaisesta nettikaupasta. Kunhan melko krooninen rahapula helpottaa aiomme tilata tätä kyseistä tötköttiä testaukseen. Nettikauppa vaihtoehtoja on muutamia esimerkiksi Alexandria Body Sugaring tai Nex Tag.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...