keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Tee-Se-Itse-häähuntu (Kuinka luodaan morsian 48 tunnissa?)

Aikaa jäljellä 24 tuntia 56 minuuttia

Aloitimme hunnun tekoa jo eilen illalla. Päätimme jatkaa tämän päähässäkän väsäämistä tämän vuorokauden puolelle, kun tekeminen alkoi tuottaa enemmän vahinkoa. Tässä kuitenkin suhteellisen helpot ohjeet. Nythän kaikki pääkoristeet ovat kuuminta hottia, ja siksi jokainen voi helposti näillä ohjeille rakentaa itselleen omanlaisensa hiushässäkän. Mallia voi ottaa esim. Lady Gagalta.Hunnusta ei ole tarkoitus tulla pitkä, vaan birdcage tyylinen harso kasvojen eteen. Ensimmäiseksi leikkasin valkoisesta tyllistä kolmiota muistuttavan kappaleen. Tyllipala saa tässä vaiheessa olla reilun kokoinen, sillä sitä on helppo pienentää valmiina. Ompelin tyllin haluttuun muotoon käsin.
Tämä jälkeen kiinnitin huntuun molemmat H&M:stä ostetut kukkaset niiden omilla pinneillä.Seuraavaksi vuorossa olivat valkoiset höyhenet, jotka kieputin rautalangan avulla kukkien ympäri. Kokeilimme ensin isoja höyheniä, mutta lopputulos näytti intiaanipäälliköltä, joten päädyimme pienenpiin höyheniin.Huntu kaikilla härpäkkeillä.Hunnun sovittelua kasvoille. Kun kaikki osat on saatu sopiviin kohtiin kannattaa ne vielä kiinnittää pika- tai kuumaliimalla (ei kuitenkaan suoraan morsiammen päähän:D). Itse ajattelimme kiinnittää hunnun vielä strassipantaan, jotta se pysyy hyvin päässä.

P.s. Uusille lukijoille tiedoksi. Emme ole varsinainen hääblogi, mutta vielä seuraavan vuorokauden saatte nauttia kanssamme häähumusta. Tämän jälkeen vuorossa uudet spektaakkelit :D

3 kommenttia:

  1. Kylläpäs mä näytän väsyneeltä, no ei oo ihme. :D Sain äsken ajan sokerointiin puolen tunnin päästä. Varpaiden lakkaukset ovat valmiit, heräsin äsken tunnin päiväunilta ja olen ihan sekaisin. Heido! :)

    VastaaPoista
  2. Unohdit mainita että isompisilmäistä verkkoa ei valitettavasti saatu Porista. Mutta tuo tiheä peittää paremmin naaman. ;D

    VastaaPoista
  3. Kotona taas, ilman karvoja. :) Mukaan tarttui Hennesistä valkoiset rintsikat ja pikkuhousut sekä Lindexiltä stay upit.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...