maanantai 7. kesäkuuta 2010

Farkkutakin uusi elämä + muita tuunauksia

Kuten kaikki varmasti ovat jo huomanneet farkkutakit ovat palanneet, halusimme sitä tai emme. Itse kuuluin ensin jälkimmäiseen ryhmään, mutta pikku hiljaa olen taas alkanut lämmetä denimille. Näin bubleroom.com'ssa hienon farkkuboleron. Allekirjoittaneen rahapussi vain huutaa tällä hetkellä tyhjyyttään, joten päätin vierailla paikallisella kirpputorilla ja katsastaa tarjonnan.


Mukaan tarttui Onlyn farkkutakki, liukuvärjätty raskauspaita ja leobarditunika. Kukin 2 euroa kappale.

Ensimmäiseksi tartuin farkkutakin kimppuun. Leikkasin takin sopivasta kohdasta halki. Tämän jälkeen huolittelin ja käänsin alareunan. Farkkutakin materiaali ei ollut kovinkaan paksua, joten kääntäminen sujui helposti.


Tämän jälkeen leikkelin ylijääneestä alahelmasta suikaleita olkapääkoristeita varten.Tukkapäivä oli niin huono, että päätin jättää pään suosiolla pois kuvasta. Mutta tässä valmis farkkubolero uniikein olkapääkoristein. Eikös tullutkin aika hieno vaikka itse sanonkin ? :)


Kuvassa Bubleroom'ssa myytävä Vilan farkkubolero 36,90 euroa, ja itse kirpputorilta hakemani ja muokkaamani 2 euroa.T-paidassa minua viehätti sen kaunis liukuväri. Paidan kauluksessa luki "Mom", joten päättelin sen olevan raskauspaita. Mutta eivätkö kaikki paidat nykyään näytä raskauspaidoilta? :) Leikkasin paidasta painijaselkäisen topin ja käänsin pään- ja hihansuut viimeistellymmän ulkonäen saamiseksi. Otin topista muutaman kuvan Zumbasta tultuani ja se muistuttaakin minusta urheilutoppia. Kuvassa vasemmalla t-paita ennen muokkausta.Sakset koituivat leobarditunikan kohtaloksi kun muokkasin siitä putkilohuivin. Kaupoissa on nyt paljon erilaisia lenkiksi ommeltuja huiveja ja päätin tehdä tunikasta sellaisen. Leikkasin tunikan kahteen saman levyiseen suikaleeseen ja avasin molemmat toisesta saumasta. Tämän jälkeen ompelin suikaleet lenkiksi. Kuvassa tekemäni huivi 2 euroa ja GinaTricotin vastaava 12,90.Uuden asukokonaisuuden askarteluun tarvitset: yhden vapaapäivän, 6 euroa, sakset, ompelukoneen, lankaa, mielikuvitusta ja muutaman hyvän kirpputorilöydön. ;)


4 kommenttia:

 1. Ihan loistavaa tuunausta! Farkkutakista tuli aivan lehtikuvissa olevan näköinen!! :O

  VastaaPoista
 2. Joo mietin vielä takin hihojen lyhentämistä, mutta toisaalta lautalla saattaa olla kylmä istua lyhythiaisessa takissa :D Kiitos Katan löysin Porin laajentuneen sisätori-kirppiksen, jossa oli ihan mahtava tarjonta. Nakuttamaan jäivät esim. ihanat kiilakorkosandaalit, jotka olivat minulle liian pienet (kokoa 36).

  VastaaPoista
 3. Sää se jaksat ja viä osaat tehä kaikkee tommost.. ei meikäläise käsityötaidoil... Jos joskus pääse naimisii ni tiät sit!! Tosi sillo ei katsastet mitää kirpparitavaraa :D

  -takku

  VastaaPoista
 4. Pukutilauksia otetaan vastaan :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...