maanantai 28. kesäkuuta 2010

KILPAILU - Arvostele mun kesäkynnet

Vähäisen osallistujamäärän/myöhäisten kyselyiden vuoksi jatkamme kilpailuaikaa vielä! Aikaa kuvien lähettämiseen/linkittämiseen on 9.7. asti.

EHC-blogin ensimmäinen kilpailu on täällä! Mikäli olet innostunut kynsien laitosta on "Arvostele mun kesäkynnet"-kisa juuri sinua varten.


Olemme viime viikkoina esitelleet useaan otteeseen siirtokuva-tekniikalla tehtyjä kynsiä, ja haluaisimme nähdä minkälaisia kesäkynsiä te lukijat olette askarrelleet. Tehtävänä on siis ottaa kuva siirtokuva-tekniikalla tehdyistä kesäkynsistä ja lähettää kuva meille sähköpostiosoitteeseen extremehandycrash@luukku.com. Aikaa kuvan lähettämiseen on perjantaihin 9.7.2010 asti ja ohjeet siirtokuvakynsien tekoon löytyy täältä.

Muokattu: Mikäli jo esittelet kuvia omista siirtokuvakynsistä blogissasi, voit osallistua kilpailuun linkittämällä blogimme jutun yhteyteen. Varmista osallistumisesi kuitenkin vielä sähköpostilla. Tällöin pelkkä linkki sähköpostissa riittää.

Kilpailun toisessa vaiheessa me (Sanna ja Kati) valitsemme viisi parasta luomusta ja julkaisemme finaaliviisikon kuvat blogissamme. Voittaja valitaan lukijoiden äänestyksen perusteella. Finalistit julkistetaan maanantaina 10.7.2010, ja finalisteja saa äänestää aina perjantaihin 16.7.2010 asti. Kilpailijoiden nimiä ei julkisteta kuvien yhteydessä.Ja sitten palkintoihin. Kisan voittaja lunastaa itselleen EHC-siskosten suosikki kynsituotteita: laatta erilaisia hopean värisiä tarraketjuja, laatta tarrahelmikoristeita, 10 kpl suuria koristetimantteja ja purkillinen aivan ihanaa smaragdin väristä vihreää hilettä.Kaikki tuotteet on ostettu askartelukaupasta, mutta olemme käyttäneet niitä kynsien koristeluun, johon ne sopivat aivan loistavasti! Kiinnittämiseen käytämme joko kynsiliimaa tai kirkasta lakkaa. Näillä koristeilla luot itsellesi uniikit kesäkynnet!

13 kommenttia:

 1. Voiko osallistua sillain että katsoisitte blogista kuvat?

  VastaaPoista
 2. Kyllä. Linkityskin riittää. Kannattaa kuitenkin laittaa vielä varmuuden vuoksi linkki sähköpostilla, jotta varmasti olet mukana kilpailussa. :)

  VastaaPoista
 3. Miulla kävi niin, että vain yksi kynsi onnistui, käykö, jos on kuva siitä ? :)

  -mirka-

  VastaaPoista
 4. Juu totta kai käy. Kaikki onnistuneet kynnen osatkin lasketaan mukaan :D

  VastaaPoista
 5. VOIHAN PYLLY!
  Siis koska tämä kisa loppuu, tai siis onko nyt niin etten enää voi osallistua? :( Olisin niin halunnut, mutta mä liityin nyt vasta lukijoihin, joten en oo voinut ;<

  VastaaPoista
 6. Ehdit vielä mukaan jos olet nopea. Osallistujia on muutenkin niin vähän että voi olla että annamme jatkoaikaa joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 7. Voiko tähän vaan linkittää?
  Mäki sain vaan yhen kynnen onnistumaan suhteellisen hyvin joten tässäpä se:

  http://i49.tinypic.com/2mmy0p0.jpg

  Tein koko kynnen siirtokuvan siis (:
  Sori jos on iha tasoton :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos osallistumisesta! Hienohan siitä tuli!

  VastaaPoista
 9. Haittaako,jos siirtokuva on vain osan kynnestä peittävä?

  VastaaPoista
 10. Ei haittaa. Niinhän ne usein ovat. Kuvaa tänne vaan ! Vielä ehtii osallistumaan.

  VastaaPoista
 11. Siis tarkottaaks toi siirtokuva et pitää tehä jostain kuvasta saman tyyppinen eli vaikka toi jalkapallojuttu ni sit nois kynsis on samaa värii vai saaks ne olla ihan minkälaiset vaa?

  VastaaPoista
 12. pitääks ne kynnet liittyä jotenkii siihen taustaa mistä ottaa kuvan kuten noi jalkapallon inspiroimat?

  VastaaPoista
 13. Tämä kilpailu on valitettavasti jo loppunut. Siirtokuvan ideana on että voit sekoittaa värit erikseen marmorikuvioksi ja siirtää ne tämän jälkeen kynnelle. Näin värit pysyvät kirkkaampina kuin vesimarmoroinnissa ja pinta paljon sileämpänä kuin kynnellä sekoittaessa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...