tiistai 22. kesäkuuta 2010

Extreme Wedding (Kuinka luodaan morsian 48 tunnissa?)Miettiessämme blogimme nimeä, emme voineet vielä arvata miten extremeksi juttumme kehittyvät. Vaikka blogimme ei ole hääblogi, pystytte seuraavat kaksi vuorokautta seuraamaan miten rakennetaan häät alusta alkaen 48 tunnissa.

Rakas siskoni Kati on vihdoin saanut rinnalleen elämänkumppaninsa ja oman asunnon. Siskoni ei myöskään ole mikään hidas liikkeissään, ja tästä johtuen suuntaamme tämän viikon torstaina maistraattiin ja vietämme Katin ja hänen miehensä häitä. Koska tieto häistä tuli vasta eilen, aikaa häiden valmisteluun on tällä hetkellä 30 tuntia ja 42 minuuttia! Vielä puuttuu sopiva hame, kengät, huntu, kynnet ja paljon muuta. Nyt on siis kiire!Projektin pituus sopii blogiimme täydellisesti, sillä emmehän halua olla hääblogi. Tästäkin huolimatta EHC'n siskokset keskittyvät nyt valmistelemaan Extreme-häitä, ja pyrimme päivittämään kaiken tänne lähes realiajassa. Tervetuloa mukaan häähumuun ;)

P.S Tulossa ainakin: Tee-se-itse häähuntu, häähameen tuunaus, hääkynnet

12 kommenttia:

 1. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
 2. Se meitäkin vähän jännittää :D

  VastaaPoista
 3. Tätä on pakko seurata silmät tarkkoina... :D

  VastaaPoista
 4. Aika extremeä. Onks tämä joku veto vai oikeasti päähänpisto?

  Terv. Juulia, joka "rakensi" häitä 2-vuotta..

  VastaaPoista
 5. Pitkä juttu, mutta lyhykäisyydessään se menee niin, että olen päättänyt (ja sulhanen lupautunut) avioitua heti kun löytyy asunto ja tehdään kaupat. Kaupat tehtiinkin tämän viikon maanantaina. :) Toki haluan kirkkohäätkin, mutta ne jätetään nyt vielä tulevaisuuteen. Avioitumisen piti olla nyt vain "paperillinen" ilman mitään huomiota, mutta sitten Sanna ehdotti että tehtäisiin tästä juttu ja siitä se sitten lähti paisumaan. Eihän me osata vetää mitään matalla profiililla. ;)

  VastaaPoista
 6. Jee, sain sokerointiin ajan klo 13.00. Nyt tuli taas kiire! Heippa hetkeksi!

  VastaaPoista
 7. Tapahtuuko toi vihkiminen 12 aikaan yöllä?

  VastaaPoista
 8. Tosi upeat vaatteet.

  VastaaPoista
 9. Heh! Ei vihkiminen ole yöllä. Laskuria ei vain saanut asetettua tiettyyn kellonaikaan. Vihkiminen tapahtuu torstaina klo 12.30. Muutettiin tästä aamusta laskentatapaa, mutta laskuria ei pysty muuttamaan. :)

  VastaaPoista
 10. Voi tätä tohinaa.Näiden tyttöjen äitinä ei tule rauhallista päivää. Mutta vierivä kivi ei sammaloidu.Niinhän ne viisaat sanovat. Huomenna jännä päivä!!!

  VastaaPoista
 11. Äippäkin oppi laittamaan kommentin :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...