torstai 10. kesäkuuta 2010

Uusi mekkoprojekti pyörähtää käyntiin

Olen saanut kunnian tehdä myös ystävälleni juhlahameen kesän juhliin. Kävimme yhdessä valitsemassa kankaat ja ajattelin tänään aloittaa projektin. En ole aikaisemmin tehnyt vaatteita toisille. Tästä johtuen ajattelin tehdä hameen prototyypin lakanakankaasta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman istuva.


Otin muutaman kuvan kankaista, sillä ne ovat mielestäni mahtavat! Kuvia ei ole käsitelty. Valitsemamme tafti vain vaihtaa väriä eri valoissa. Salamavalo sai kankaan kiiltämään kultaisena.

Vaikkei tämä ruokablogi olekaan, tähän loppuun on pakko vielä mainostaa aivan loistavaa iltapalaa suoraan kerrostalomme pihasta. Naapurimme kertoi istuttaneensa raparpereja pihalle ja kehotti käyttämään niitä. Tästä innostuneena päätin tehdä raparperikiisseliä ja kyllä oli hyvää! Aikaakaan ei kulunut kuin 15 minuuttia.


Ohje:
5dl kuorittua ja paloiteltua raparperia
1l vettä
1dl sokeria
suurus:
1dl vettä
4rkl perunajauhoja

Kuori ja paloittele raparperit. Keitä raparperit pehmeäksi 5 desilitrassa vettä ja lisää sokeri. Kaada loppu vesi (5dl) kiisselin juuri ennen suurustamista, jotta seos hieman jäähtyy. Suurusta kiisseli vesi-perunajauho seoksella kokoajan sekoittaen. Kiisseli maistui mielestäni parhaalta lämpimänä kylmän maidon kanssa. NAM!

2 kommenttia:

  1. Rakastan raparperikiisseliä! En ole saanut sitä vuoteen!

    VastaaPoista
  2. Me ollaan raparperikiisselin kanssa vasta löydetty toisemme. Siitä tämä valtava innostuskin varmasti johtui :) Pitänee varmaan tänään leipoa vielä raparperipiirakka.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...