lauantai 21. toukokuuta 2011

Tee-se-itse lohikäärmekynnet

Selaillessani netissä kynsikuvia, onnistuin löytämään mielestäni upeat lohikäärmeaiheiset kynnet.
Tuumasta toimeen siis. Päätin toteuttaa samanhenkiset kynnet normaalilakoilla ja akryylimaalilla aitoihin kynsiin. Yhden käden tehtyäni voin vain todeta, että huh kun meni aikaa. :) Mutta mitäpä muuta sitä lauantai-iltana tekisi kuin kynsiä...


 Pohjaväri

Punainen lakka on Maxfactorin 088 Wine Red, mutta pohjaksi käy mikä tahansa punainen lakka. Glitterhileet (punainen & kulta) ovat tiimarista.


Lakkasin reilu puolet kynsistä ensin punaisella lakalla. Vielä kun lakka oli märkää, lisäsin kärkiin ja sinne sun tänne mustaa lakkaa. Runsaasti. Niin, että lakat sekoittuivat hieman keskenään.


Sekoitin ensin punaisen glitterin punaiseen lakkaan ja tein siveltimellä ensin kynnen kaaren.


Tässä tämä kaari, smileline, mikä se on suomeksi? :)


Tämän jälkeen sekoitin värittömään lakkaan molempia glittereitä.


Seos kynsissä. Laitoin lakkaa runsaasti, jotta tulos olisi tasaisempi. Lakkasin kynnen päät erikseen vielä mustalla lakalla gllitteroinnin jälkeen, koska halusin niistä mustat.


Kuivumisen jälkeen otin esiin Tiimarista ostamani akryylimaalit sekä loput siveltimet. Halusin kolmiulotteista vaikutelmaa lohikäärmeen suomuihin. Maalasin erittäin ohuen viivan ensin mustalla. Mustan päälle lisäsin runsaasti valkoista maalia. Kuvassa alemmassa sormessa on menossa kuivatusvaihe. Annoin valkoisen maalin kuivahtaa noin minuutin ajan, jonka jälkeen aloin muotoilla sitä tulitikulla. Musta pohjaväri nousee esiin tulitikulla raaputtaessa. Periaatteessa pyöritin tikkua säännöllisin välimatkoin muodostaen pieniä reikiä peräkkäin.


Kun suomujana oli valmis, rajasin vielä sen reunat mustalla. Maalasin mustalla myös reikien reunoja näkyvämmäksi. Ylimmällä sudilla levitin glitterit, keskimmäisellä lisäsin valkoista maalia ja alimmaisella piirsin mustat rajat.Lohikäärmeen pään olen tehnyt printtikuvaa apuna käyttäen. Kynnellä on siis lohikäärmeprintti, jonka päälle olen maalannut ääriviivat uudelleen mustalla ja valkoisella akryylimaalilla.Näissä kuvissa kynsissä ei ole vielä päälilakkaa.

1 kommentti:

  1. Thanks for visit my blog! I follow you back...
    I'm glad to know your blog and your amazing manicures!^^
    Hugs!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...