sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Leopardikuvioita siellä sun täällä

Olin eilen juhlimassa ystäväni syntymäpäiviä. Uuden hiusvärini vuoksi (kuvat tulossa värinpoistojuttuun, osa2) halusin laittautua ruskeisiin sävyihin. Pääsin käyttämään myös leopardikuosia, jihuu. :D Tein tunnissa nämä kynnet ja kiireen vuoksi tein oikeaa käteen vain seepraraidat.Illan koruläjä.

Kynsissä pohjavärinä Mavalan 37 Gold ja Goshin 573 Golden Brown. Kuvioissa kultaista lakkaa. Kuviot on piirretty Kissin mustalla koristelulakalla. Koristeet löytyivät kynsikoristelaatikon pohjalta. Mitähä nämä koristeet ovat nimeltään? Voisin tilata lisää, jos vain jostain näitä löytäisi. Nämä ovat tulleet CesarsShopista sellaisesta lajiltelmasta jossa oli kaikenlaista kullanväristä koristetta.


Pikkusormen kynsi oli niin olemattoman lyhyt, etten viitsinyt sitä koristella.

Kaivoin arkistoistani nämä leopardimeikki -kuvat.


5 kommenttia:

 1. Nätit! Mä sanoisin noita koristeita paljeteiksi.

  VastaaPoista
 2. Hanna: Kiitos. Vauhtimamma: joo, paljetteja, minipaljetteja varmaankin, mutta en onnistunut googlettamalla heti löytämään ostopaikkaa. :)

  VastaaPoista
 3. Tunnetaan myös nimellä hexagon (mylar). :) Euro discountista saa isoja ja pieniä yksittäin: http://www.nail-art-design-euro-discount.org/fi/Nail-art/Paljetit-nailart/

  Jos haluu useammassa värissä jonkun paketin niin vaikka täältä: http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&Sub%252DType=Glitter&_nkw=hexagon%20nail%20art&_dmpt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&_fln=1&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282

  VastaaPoista
 4. Kiitos Iina, taas! Pelastit jälleen kerran päiväni näyttämällä suorat linkit siihen mitä etsin. :D Ei uskoisi miten paljon paremmalta lopputulos voikaan näyttää kun siihen laittaa muutaman pienen pienen koristeen.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...