maanantai 29. elokuuta 2011

Intohimona askartelu-messut

EHC'n siskokset selvisivät hengissä mahtavista Intohimona askartelu-messuista! Seuraavassa kuvasatoa viikonlopulta. Ja kiitos vielä kaikille ihanille askartelijoille, jotka kävitte moikkaamassa meitä kojullamme.

Matkalle kohti Helsinkiä lähdimme aamuyöstä neljän aikaan. Meikkaus ja hiusten laittaminen suoritettiin huoltoaseman vessassa. Saivat ainakin rekkakuskit jotain keskusteltavaa, kun pyörimme asemalla meikkipussien, hiuslakkojen ja höyhenten kanssa :)

Suvilahden Kattilahallille saavuimme aamu yhdeksän aikoihin. Ilma oli mahtava ja fiilis korkealla. Tavaroiden roudaaminen messupaikalle starttasi heti auton pysähdyttyä.Messupöytämme näyttivät vielä melko karuilta kun saavuimme paikalle.Puolentoista tunnin juoksemisen jälkeen paikka alkoi jo muodostua meidän näköiseksi. Punainen puuhkakin pääsi paraatipaikalle.


Messuovet aukesivat kansalle yhdeltätoista ja kynsistä kiinnostuneita naisia (ja yksi mieskin) riitti koko päivälle. Kuvassa ensimmäiset asiakkaat ovat jo uskaltautuneet Katin käsiteltäviksi. Kojullamme sai valmistaa omat itse omat printtikyntensä tai antaa meidän tehdä ne. Lisäksi myytävänä oli erilaisia Fimo- ja kutistemuovikoruja.Tytöt askartelemassa omia kynsiään.Ja tämän näköisiä niistä sitten tuli...Meidän tekemämme maatuska- ja koirakynsi.Asiakkaan itsensä tekemät kynnet.Meidän tekemämme barokkikynnet.Asiakkaan itsensä tekemät tassukynnet.Asiakkaan itsensä tekemät teksti-/barokkikynnet. (Turkoosi oli viikonloppuna hyvin suosittu väri.)Paikalla oli myös kierrätyskeskuksen koju, jonka ihana myytäjär halusi keskisormeensa tekstin XDAsiakkaiden välissä demosimme itse printtikynsien tekoa. Tässä pakertamisen alla varpaat.

Messujen parhaaseen tarjontaan kuuluivat tietenkin uudet ystävät. Kuvassa ylhäällä Ökömökön Ninnu.Omaa messukojuaan vieressämme piti Cherries On Top Store'a pitävä Niina. Hänen pöydältää löytyi aivan uskomattoman kauniita helmikoruja. Koruja pääsee nettikaupan lisäksi ihailemaan Niinan blogissa.Messuilla pörräsi myös iloisen pirteä Maiju, joka pitää omaa korttigalleria blogiaan, askartelee aivan mielettömiä kortteja ja on julkaissut korttiohjeistaan juuri tuoreen kirjankin.

Lisäksi jutustelimme Ihan Kiva Kaupan Pörrön kanssa. Hän taitelee erilaisista askartelumassoista mitä uskomattomampia helmiä, koruja ja taideteoksia. Pörrön blogin löydät täältä.

Löysimme myös messulaisia lähempää kuin uskoimmekaan. Ilona Deco pitää päämajaansa Paluksella, joka sijaitsee aivan Porin kupeessa. Tulee varmasti retkeiltyä Annen askartelupuotiin lähiaikoina :)Messuviikon loppu oli raskas mutta aivan mahtava! Nämä töyhtöpäät alkavat jo tänään suunnitella seuraavaa täsmäiskukohdetta jonnekin päin Suomea missionaan levittää printtikynsien ilosanomaa :)

P.S. Eikä Valkeakoskelaisten, Tamperelaisten tai Kiikoslaisten kannata ihmetellä jos tänä aamuna ovat löytäneet blogimme käyntikortin ;)

7 kommenttia:

 1. Hei... oli hauska tutustua teihin ja olen vieraillut teidän blogissanne sen jälkeen useasti... Niin ja kirja ilmestyy kauppohin 15.10. paikkeilla eli ihan viittä vaille valmis siis ;)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä huisin hauska yllätys todeta, että olemme niin lähellä toisiamme. Tervetuloa vaan upeat "kynsitytöt" käymään!

  VastaaPoista
 3. Jee minä ja mun kynnet siellä! Kuten arvasin asiakas ei innostunut mun turkooseista-todellisuudessa vihreät, kynsistä...ihmeen ahdas mielistä porukkaa :D

  VastaaPoista
 4. Maiju: Ilo on meidän puolella :) Anne: Toivottavasti Paluksen retki järjestyy pian. BB: Ei innostunut?? Kummaa porukkaa ;)

  VastaaPoista
 5. BB: Onneksi et ottanut mitään sanoja niihin kynsiin... ;D Oli kyllä mukavat messut, vaikka ajomatkat olikin pitkät ja haasteelliset kun navigaattori päätti vähän pelleillä. :D

  VastaaPoista
 6. Ja kiitos Ramille Ikean tuolituliaisista!

  VastaaPoista
 7. Moi, hitaasti ehdin tänne asti, messuputki pitää lennossa :)

  Oli ihana tavata teidät. Pistin blogin seurantaan, kahlaan tän läpi kun messuruuhkat on ohi ja ehtii taas nauttia internetistä :)

  Pörrö

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...