tiistai 11. lokakuuta 2011

Haastan siskoni teemalla: Näyttää hirveeltä, mutta tää on muotia!

Lähdin pitkästä aikaa ostamaan itselleni uusia vaatteita. Tarkoitus oli löytää jotain arkipukeutumiseen sopivaa, mutta pysytellä pois verkkarilinjalta. Shoppailu osoittautui erittäin haastavaksi, koska mielestäni tämän päivän muoti on todella erikoista. En pidä pussipaidoista edelleenkään. En voi  myöskään ymmärtää paitoja joiden helma on yhtä leveä kuin olkapäät ja jotka ovat pituudeltaan lähes napapaitoja. Pussihousut näyttävät mielestäni kauheilta ja minkä vuoksi vyötärön pitää olla niin korkea? Olenko tulossa vanhaksi, kun en enää ymmärrä muodin päälle? Eiiii... se ei käy. Siispä päätin haastaa itseni sovittamaan vaatteita joista en pidä.

Extremehandycrash ei ole muotiblogi, mutta ollaanhan täällä ennenkin harrastettu teemapäiviä pukeutumisessa. Oman shoppailukokemukseni jälkeen päätin haastaa tällä kertaa siskoni teemalla: Näyttää hirveeltä, mutta tää on muotia! Toisin sanoen, tarkoituksena olisi pukea päälle jotain sellaista vaatetta/asustetta/meikkiä, jota löytyy juuri tällä hetkellä kaupan hyllyiltä, mutta jota ei itse ensimmäisenä tai toisenakaan valintana päälleen laittaisi. Tämähän onnistuu esimerkiksi menemällä sovituskoppiin ja ottamalla kuvan siellä. Vaatteita ei siis tarvitse ostaa.

Tässä oman shoppailukierrokseni tulos:

Sinapinkeltaista löytyy nyt joka vaatekaupan hyllyltä. Koska perustoppi olisi ollut liian minua, päädyin pussipaitaan, jossa hihat ovat yhtä kylkien kanssa ja joka roikkuu päällä miten sattuu. Pussipaidan kaveriksi en pystynyt hankkimaan ihan oikeita pussihousuja, mutta tällaisia kuvankaan housuja en ole ikinä käyttänyt. Housut ovat siis taskujen kohdilta/lantiosta isot, roikkuvat persuksista ja kapenevat alaspäin. Värikin on jotain, mitä kaapistani ei löydy. Vyötärö on tietysti korkea ja vyölenkeissä kapea vyö. Säärystimet ovat haalean vaaleanpunaiset (jotain mohairia ja kaikki karvat jäävät kiinni housuihin). Kengät ovat omasta vaatekaapistani, mutta seuraavaksi hankin (hiippatossuiksi niitä sanon) sellaiset matalat nyörinilkkurit. Pipo (tai niin kuin ystäväni tokaisi; turbaani!!?) on ihan ok. Huivin värit: sinappi/ruskea. Ei meikkiä, naamassa pelkkä kasvovoiden saunan jäljiltä. :D Tukkakin on visusti pipon alla.


Pipo, huivi ja paita Vero Moda. Housut & säärystimet  H&M. Laukku KappAhl.
Puettuani päälle nämä vaatteet ja oltuani hetken peilin edessä mielipiteeni paidasta ei ole edelleenkään muuttunut. Mielestäni paita saa minut näyttämään lihavammalta kuin olen. Sama homma housujen kanssa. Takapuoli näyttää laudalta, etumus pullottaa. :/ Ystäväni alkoi nauramaan nähtyään minut näissä vaatteissa, mutta hetken päästä hän sanoi että nuo housut on aika kivat. Olen nähnyt samaiset housut erään ystäväni päällä, mutta hänen päällään ne näyttävät hyviltä! Muutenkin nuo muotivaatteet tuntuvat kyllä istuvan muiden päälle, mutta itse en tunne oloani niissä yhtään kotoisaksi. Olenkohan vain tottunut näkemään itseni tietynlaisissa vaatteissa... 

Säärystimiä olen pitänyt aina. Tykkään näistä uusistakin. Huivi ja pipokin on ihan kivat.
Kai näihin uusiin tyyleihin voi tottua, mutta se on varmaa että bilepukeutumisessa pysyttelen omalla rokahtavalla linjallani ja arkipäivät hillun mieluummin verkkareissa metsäpolulla kuin kahvilassa lattea siemaillen. :D

Loppuun vielä muutama kuva vaatteista, joissa viihdyn (verkkarikuvaa en löytänyt tähän hätään) :

Toppi H&M, kiiltävät legginsit Vero Moda, kengät Andiamo, kaulakoru KappAhl.


Tunika ja farkut Vero Moda, kengät Bianca.

Toppi ja farkut Vero Moda, kengät Bianca, vyö muistaakseni KappAhl.

Tyylikästä loppuviikkoa ja jos joku innostuu haasteesta niin linkitelkää omia kuvianne tänne päin!

2 kommenttia:

  1. Ohohoo, sinapinkeltainen - olen sortunut siihen jo! En tiedä sorruinko siihen siksi että se on nyt muodissa vai siksi että se vain sattui näyttämään niin ihanan keltaiselta kaupanhyllyllä. Olen ehkä vahingossa muodikas.

    Pussihousuja en kyllä ymmärrä. Enkä haaremihousuja, mutta ne taitaa olla jo so last season?

    VastaaPoista
  2. Uskallan (ehkä kijoituksesi sävyn perusteella) sanoa omankin mielipiteeni aika suoraan: nuo housut ovat hirveät, vaikka olet kyllä onnistunut pukemaan ne mahdollisimman vähän hirveän näköisesti. :)
    Eilen yläasteen vanhempainillassa oli kymmenen tyttöä kertomassa koulusta ja suurimmalla osalla oli niin kummalliset housut, että mietin, miten tuollainenkin trendi on saatu ajettua läpi!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...