keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Laiskottelijan kynnet ja hampaita bikineissä

Siskoni kanssa kauppoja kierrellessä silmiini osui  H&M:ltä bikinit, joista tykkäsin heti (jep, ostin sovittamatta päälle!). Narujen päässä roikkuu tuollaiset hammasriipukset, jotka olivat viimeksi muotia silloin kun olin teini. Valitettavasti täysin natsaavaa alaosaa näihin bikineihin en löytänyt, joten lähdimme etsimään alaosan naruihin kiinnitettäväksi hammasriipuksia.

Viime kesänä etsimme kissojen ja koirien kanssa nyt joka kaupassa myynnissäolevia ristikoruja (Lady Gagan Judas videomme vuoksi). Tällä kertaa etsimme taas vaihteeksi joka kaupan läpi etsien hammasriipuksia. Ainoa koru löytyi Bijou Brigittestä. Hammasriipuksen on siis oltava kesän 2013 suosituin koru? ;DOlen ollut erittäin laiska hoitamaan kynsiäni. Inpiraatio puuttuu ja tuntuu ettei aika riitä näpräämiseen. Päätin ostaa Pick n Paysta kynsitarroja ja toteuttaa bikineihin sopivat kynnet näppärästi ja nopeasti. Pahasti mustasta kynsilakasta kellastuneet kynteni lakkasin ensin OPIn Second Honeymoonilla, joka onneksi peitti pahimmat keltaisuudet alleen.

Kynsitarrat leikkasin kaarevaan muotoon käyttäen sabluunana tarrapaketin mukana tullutta pientä kynsiviilaa. Eli viila tarran päälle ja kynällä ääriviiva tarralle, jonka jälkeen leikkaus ja tarra kynteen kiinni.

Olen kokeillut myös Sokoksesta löytämiäni koko kynnen tarroja ja pitää sanoa, että ne ovat kyllä paljon laadukkaampia kuin nämä Pic n Payn tarrat. Nämä nyt käyttämäni tarrat ovat todella paksuja ja koska kynteni ovat niin kaarevat, tarrat tuppaavat jäämään aina joistain kohdista auki. Sokoksen tarrat ovat ohuempia ja niillä pystyy oikeasti peittämään vaikka koko kynnen.  Mutta ihan ok lopputulos vähällä vaivalla. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...