maanantai 31. toukokuuta 2010

Rasvasimmuna kesään

Uusimmassa Trendissä esiteltiin tämän kesän meikkilookkeja. Vähintäänkin mielenkiintoinen idea oli "kosteita katseita"-meikissä, jossa luomivärin päälle neuvottiin levittämään huulikiiltoa. Itse en pidä huulikiillosta edes huulissa, joten suhtautumiseni meikkiin oli ennen kokeilua melko negatiivinen. Meikkipussistani ei löytynyt ainoatakaan väritöntä kiiltotuupia ja niin Bodyshopin huulirasva/kiilto sai ajaa asian.


Ohjeissa neuvottiin taputtelemaan huulikiilto luomivärin päälle, harjaamaan ripsiin muutama kerros ripsiväriä ja pitämään poskipuna ja muu naama mattana. (Kuva Trendi kesäkuu 2010)Tässä luomiväri jo paikallaan ja silmissä rajaukset. Ohjeissa ei puhuttu mitään rajauksista, mutta mallilla näkyy selvästi mustat rajaukset ylä- ja alaluomella.Luomivärin jälkeen taputtelin huulikiillon luomelle. Oli virhe kihartaa ripset vasta tämän jälkeen sillä ripsientaivutin pyyhki kiillon pois.


Kiilto näytti loppujen lopuksi aika hyvältä. Luomissa oli vain todella rasvainen fiilis, enkä tiedä olisiko luomien jokapäiväinen "rasvaaminen" välttämättä hyväksi.Tässä lopputulos. Kesän trendimeikki. Ei se nyt huonokaan ole :) (kuva kannattaa suurentaa klikkaamalla sitä)Omilla meikeilläkin onnistuu. Omassa meikkiversiossani käytettiin: (vasemmalta) Oriflamen luomiväri 3310 Walnut Pearls, Maybelline mineraalipuuteri 04 VanillaRose, Maybelline mineraaliposkipuna 10 TopazRose, (keskellä) The Bodyshop Shimmer LipBalm VanillaSpice, ikivanha luotto kajaalini, Maybelline GreatLash Mascara musta.

3 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...