perjantai 28. toukokuuta 2010

Kotitekoiset geelikynnet

Sain Katilta viime syksynä syntymäpäivälahjaksi Real Life Rush-On geelikynsisetin(hinta muistaakseni joku 20-30 euroa). Paketissa oli mukana paljon erikokoisia kynsijatkeita ja kaikki tarvittava geelikynsien tekoon.
Lopputulos oli mielestäni todella hieno. Pitää vielä muistaa se tosiasia etten ole yleensä nähnyt vaivaa kynsieni laittoon (toisin kuin rakas siskoni ;)). Lähdin mahtavien geelikynsieni kanssa etelän lämpöön, ja viikon merivedessä lilluminen koetteli kynsiäni melko kiitettävästi. Jatkopalat alkoivat ensin repsottaa reunoilta ja lopulta irtosivat. Toisaalta palat irtosivat melko nätistä, joten en joutunut täysin pulaan. Normaalioloissa luulisin kynsien kestävän muutaman viikon.Kynsien jatkopaloja jäi jäljellä vielä todella paljon ja geeliäkin riittää, mutta geelin sivellin kovettui täysin koppuraksi. Sivellin piti muistaa puhdistaa joka välissä ja mielestäni tämän teinkin. Geeliä oli ilmeisesti kuitenkin jäänyt siveltimeen ja se sekoittui "aktivaattorin" kanssa, joka sai aikaan kovettumisen. Tein toisella kerralla geelikynnet ilman jatkopaloja ja käytin puhdistettua kynsilakan sivellintä, joka toimi hyvin.

Geelikynsien tekoon kului aikaa n. 2,5 tuntia. Jos joku innostui, settejä saa mielestäni ainakin Anttilasta ja varmaan Sokoksestakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...