lauantai 21. elokuuta 2010

I love Inglot

Pääsin kuluneella viikolla ensimmäistä kertaa vierailemaan Inglot'iin. Mikä ihana kauppa se onkaan! Kaikki paikat aivan täynnä meikkejä, ja kaikkia (jopa kynsilakkoja) saa/pitää testata. Meinasin lähes kadottaa itseni kaupan syövereihin. Sain kuitenkin lähdettyä liikkeestä ennen tätä, ja mukaani tarttui vain seuraavat tuotteet.

Ihana, ihana matta-nude-kynsilakka Inglot'n NailEnamel Vernis a Ongles, sävy 715. Taidan kerrankin lähteä illan luokkakokoukseen ilman koristeen koristetta kynsissäni. Väri on todellisuudessa hieman vaaleanpunaisempi kuin kuvassa, mutta mattaisuus tekee siitä mahtavan. Tietenkin kaikki lohkeamat ja virheet näkyvät hyvin. Sipaisin alle Kiss'n Diamond Hard aluslakkaa.
Tietenkin minun oli pakko myös räätälöidä oma meikkipalettini. Yritin valita sävyjä, joita kotoa ei vielä löydy. Nappasin mukaan kolme luomiväriä ja kaksi huulipunaa. Jostain syystä räikeät luomivärit puhuttelivat tällä kertaa.
Lisäksi ostin vedenkestävän silmien rajaus "geelin". Ajattelin, että se pysyisi edes puolen iltaa silmissä, kun nuo eyelinerit rapisevat jo kotiovelle. :) Rahapussi köyhtyi kiitettävästi, mutta kiksit olivat sen mukaiset xD

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...