torstai 12. elokuuta 2010

Perussettiä kirpparilta

Piipahdin tänään pitkästä aikaa vakio kirpparillani ja eikös mukaan tarttunut pari vaatepartta. Sain myös raahattua hyvän ystäväni mukaan ;) Etsin lähinnä vaaleaa bleiseriä, johon voisin värjätä vaakaraidat.


Kirpputorilla kun ei aina pääse vaikuttamaan vaatteiden väriin, käteeni tietenkin tarttui ihana musta bleiseri. Tietysti se oli pakko lunastaa omaksi, enkä kyllä viitsi lähteä kokeilemaan raitoja kloriitilla. Sillä kun on epäonnistuttu niin monta kertaa. Mutta saatan vielä kehitellä tähän takkiin jotain persoonallista.


Bleiseri 4 euroa, H&M.


Hame 5 euroa, GinaTrigot. Tätä ihanuutta mietin aika kauan, mutta onneksi otin sen mukaan. Hame sopi päälle hyvin ja pidän todella paljon etuosan rypytyksistä, vaikkeivat ne kovin hyvin kuvassa näykkään.

Edit. Puin hameen tänään kaupungille tuubitopin kaveriksi. Vastaan käveli kaksi teiniä, jotka tsuumasivat minut päästä kantapäähän. Kun he olivat astuneet askeleen ohitseni toinen kommentoi "Kyl oli toosi kiva ballerina-hame".... not. :/ Ja itse kun niin tykkäsin. xD

2 kommenttia:

 1. Ihania juttuja :) Täälläpäin on sen verran hunot kirpparit, et hyvä jos ei rikkinäisiä satuloita myydä.. tai kiviä... :D
  Olihan siellä kun kerran kävin niin ihanat farkut, pitää kattoa jos joskus ostaa ja vaikka kässässä kaventaa :)

  Nyt ei ole tänne teille pitkään aikaa tullut kommentoitua, johtunee varmaan siitä että oman huoneen koneessa ei oo nettiä.

  Viime postaukseenkiin piti laittaa että aivan ihanat kynnet, täytynee mennä etsimään sitä lakkaa niin voisi kokeilla sitä printtitekniikkaa

  Tulikin aika pitkä kommentti :D

  -mirka-

  VastaaPoista
 2. Hahahaa! Kiviä...*nauraa ääneen* Ei täällä Porissakaan ennen ollut näin hyvää tarjontaa, mutta yksi kirpputori laajensi tilojaan ja nyt nuoret ovat löytäneet sen.

  On itsekin tullut kirjoiteltua vähän harvemmin kun olen tämän viikon ollut sijaisena. Mutta eiköhän tässä taas ehdi kun on vielä kaksi viikkoa lomaa ennen koulun alkua. Ihanaa!

  Kiitos kommentista. Pitkän on just kivoja :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...