sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pikkujouluasun ideointi & toteutus

Pikkujouluaika on taas täydessä vauhdissa. En ole hetkeen löytänyt mitään silmääni miellyttävää juhlavaatetta kaupoista, joten päätin tehdä itse omanlaiseni pikkujouluasun. Koska en itse keksinyt mitään asuideaa, päätin katsella  musiikkivideoita niin kauan, että keksin mitä haluan.


Tässä kuvassa  höyhenpuuhka ja lyhyt mekko kiinnittivät huomioni ensimmäisenä. Videosta ei oikein saa selvää onko höyhenet kiinni asussa vai onko kyseessä jonkinlainen höyhenbolero, mutta päätin toteuttaa höyhenidean omalla tavallani. Video on Sean Paulin Got 2 luv u.


Alexis Jordanin Hush hush -videossa esiintyvät hapsuhanskat näyttivät mielestäni kivoilta ja ne voisivat sopia höyhenien seuraksi....

Kangas
Eurokangas MORRISON-stretchsati, 11.90e/m
Nauha & Nappi sulkanauha 12.50e/m
Siispä kävin ostamassa kangasta ja sulkia. Kangas on hieman joustavaa materiaalia lähinnä sen vuoksi, että en halunnut näillä taidoilla ommella vetoketjua. Joustava materiaali on myös mukava päällä. Sulkia en meinannut löytää mistään, mutta onneksi mustaa sulkanauhaa oli vielä jäljellä Nauhassa ja Napissa. Sulat ovat kyllä lyhyemmät kuin mitä olisin halunnut, mutta ne saivat luvan kelvata. Lisäksi kävin ostamassa Halpahallista mustat mokkahanskat.

Ja mikä oli lopputulos?

Huonosta ompelutaidostani huolimatta sain kursittua jonkinlaisen asun kasaan. Sulkanauhaa oli helppo ommella, siitä plussat. Hanskasta leikkasin sormet pois, lyhensin vartta ja näistä lyhennyspaloista hapsutin lisähapsuja hanskan päälle. Koru hanskan päällä on vanha. En vielä tiedä haluanko olla niin "glamuurinen", että tekaisin tuosta Talousmarkasta ostamastani feikkitimanttivyöstä kaulapannan. Kuvaa varten asettelin sen vain kaulalle roikkumaan.


Takaosasta oli vaikea ottaa itse kuvaa. Vääntelystäni johtuen asukin on vähän miten sattuu.
Näin tämänmallisen kaula-aukon muutamia viikkoja sitten baarissa erään naisen päällä ja koska se näytti niin hienolta, halusin toteuttaa sen omaan asuuni.


 Tuliko mekosta lyhyt? No tulihan siitä. :O En vielä tiedä laitanko asun kanssa sukkahousut, legginssit vai jopa farkut jos päätän lyhentää asua tai rypyttää sitä enemmän. Pääasia, etten tunne oloani liian "hienoksi". Ehkä jo pelkästään tuo hapsuhanska antaa asulle sen vaikutelman, jota lähdin tavoittelemaan. Asuun meni kangasta 85cm ja sulkanauhaa hieman vajaa 2m  (kahdessa rivissä). Asun hinnaksi tuli siis noin 35e.


Loppuun vielä yksi stailauskuva aiheeseen liittyen. Kiharat tehty lämpörullilla. Huulissa Rimmelin 329 Funtime Fuchsia ja silmissä Hello Kitty - luoniväripaletin lila.

Hauskaa Pikkujoulua kaikille lukijoille!!!

2 kommenttia:

  1. Moi, ajattelin vinkata hauskan sivuston (tämä teidän blogi tuli mieleen kun sitä selailin) itse päädyin sin ne tämän ohjeen perässä http://www.pickmeblog.net/?p=1954 (seinä koriste vessapaperin pehvirullista) mutta sieltä löytyi muutakin kivaa mm. kuinka tehdä sulattamalla muovilusikoista ruusukaulakoru, kuinka sisustaa opiskelijakmppä alle 100e-lla..etc.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...