lauantai 17. heinäkuuta 2010

Jotain erilaista juhlalookkiin...

Tänään minulla on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja serkullamme sattuu olemaan valmistujaiset. Tarkoitus on juhlia ensin serkun luona ja sen jälkeen kaupungin humussa. Ideoita juhlalookkiin on kertynyt (koska niitä ei ole päässyt toteuttamaan :)) ja tässä esittelyssä tämän illan systeemin = hiukset, kynnet ja meikit. Mekko on vanha :/

Ensin kynnet. Harjoittelin nyt toista kertaa uutta printti-tekniikkaa ja ryppyistä on vieläkin. Mutta pidän lopputuloksesta kaikesta huolimatta.

Sitten meikit. Testailin joku viikko hieman erilaisempaa rajausta ja tykästyin siihen. Päätin kokeilla hillitympää versiota täksi illaksi. Jouduin tekemään meikin kaksi kertaa sillä ensimmäisestä versiosta tuli melko raju! Hahmottelin rajauksen ensin vaalealla kajaalilla. Tämän jälkeen rajasin reunat nestemäisellä linerilla, täydensin viivoja mustalla kajaalilla ja pehmensin reinoja harmaalla luomivärillä. Muu luomi ei luomiväriä kaipaa, vain hyvä pohjustuksen. Ripsarit ripsiin ja huuliin jotain neutraalia. TADAA!Hiukset. Föönäsin koko pehkon toiselle puolelle ja kiinnitin päälaelta pinneillä. Tämän jälkeen nostelin roikkumaan jääneet hiukset sykeröiksi pinnien päälle ja kiinnitin suurella määrällä pinnejä. Lopuksi kilo lakkaa ja käsilaukkuun muutama sata pinniä. Ei voi mennä vikaan.Ja lopputulos on tässä. Kuva hiuksista eri puolilta. Mielestäni kivan toispuoleinen lookki. Minun on muutenkin pitkän aikaa tehnyt mieli leikata osio hiusten sivusta siiliksi, mutten ole malttanut. Tämä kampaus toimii korvikkeena.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...