lauantai 31. heinäkuuta 2010

Lasipullovalaisin tuparilahjaksi

Ystäväni on unelmoinut lampusta joka koostuisi lasipulloista. Päätin toteuttaa valaisimen itse käyttäen apuna melko tuttua ruokakaupasta löytyvää lasipulloa.Tätä tavaraa ollaan poikaystävän kanssa juotu viime viikolla melko monta pulloa. Frezzan pullo oli juuri sopiva projektiin ja valaisimeen niitä kului 24 kappaletta. Ei kahvia enää minulle, kiitos. :DHitsasin lampun kehikon n. 3mm vahvuisesta rautalangasta koulussa jo keväällä. Itse valaisin on irtonainen ja lasipullojen alkuperän jo tiedättekin. Mielestäni lopputulos on aika vaikuttava, vaikka välillä usko meinasikin mennä.

Kuvan valaisimessa kaikki lasipullot eivät ole vielä paikoillaan, sillä niissä oli kuvaushetkellä vielä juomaa jäljellä :)


2 kommenttia:

  1. Upea valaisin. mutta joutuu juömaan monta ällö makusta kahvi juomaa.Ehkä pulloja voi löytää lasi kierrätys paikoista. Tosi upee idis.

    VastaaPoista
  2. Joo. Vaihtoehtona oli joko Frezza-pullo tai Vitanova. Vitanovaa ei ainakaan olisi tullut juotua yhtään. Lampusta voi tehdä miehille sopivan mallin ja täyttää sen 24 kaljatölkillä. Aikaa tyhjentämiseen menee todennäköisesti yksi ilta. :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...