tiistai 30. marraskuuta 2010

Jouluihminen on herännyt!
Pikkujoulu on täällä!! Tehdään se nyt selväksi täällä blogissakin: Rakastan Joulua! :D(Pahoittelut jo etukäteen kaikille antijoulu-ihmisille) Olen tällä viikolla jo väkertänyt pieniä joulujuttuja, ja tietenkin piti heti päästä päivittämään kuvia tänne. Tulossa on toivottavasti vielä erilaisia lahjaideoita, kunhan ehdin niitä rakentelmaan.

Tiimarin mainoslehtisessä oli tehty kranssi neulahuovuttamalla villaa styroxpohjaan. Tätä piti tietenkin päästä itse kokeilemaan. Tiimarin styroxpohjat olivat vain melko kalliita, 2,50 euroa kappale. Ajattelin käydä tällä viikolla vilkaisemassa, jos askartelukaupasta löytyisi samaa tavaraa halvemmalla. Koristelin kranssin jouluaiheisella nauhalla ja liimasin sekaan muutaman enkelin. Mielestäni loistava vieminen esimerkiki mummoille, anopille tai kavereille näin joulun alla.Askartelin jo viime vuonna oman joulukalenterin keittiöstämme löytyvään Ikean tarrapuuhun. Joulukalenterin luukkuina toimivat kartongista leikatut "joulupallot" ja luukkujen taakse on kirjoitettu erilaisia tehtäviä. Viime vuonna tehtävinä oli melko paljon erilaisia joulusiivoukseen liittyviä juttuja, mutta en ehtinyt arkena niitä kaikkia tekemään. Tänä vuonna olen vähentänyt siivoushommien määrää ja lisännyt kaikenlaisia kivoja tehtäviä, kuten "Illalla glögiä kynttilän valossa". Poikaystäväni suostui ehkä hieman yllättäenkin kirjoittamaan osan lapuista. Ennen seinään kiinnittämistä laput sekoitettiin. Muutaman päivän numeron merkitsin ennen sekoittamista. Esimerkiksi 13. päivä on hyvä muistutella joulukorttien lähettämisestä, eikä 24. päivä huvita varmasti siivota saunaa. :)Hyvää pikkujoulua kaikille!

6 kommenttia:

 1. ihana tuo joulukalenteripuujuttu!! :)
  ja täällä ilmoittautuu toinen jouluihminen!
  ihanan näköstä ku ihmiset on alkanu laittaa jouluvaloja ja kaupoissa on jo ihanan joulusta :)

  VastaaPoista
 2. Blogissani on teille palkinto:

  http://mirkame.blogspot.com/2010/12/lovely-blog-award-ja-kyselyn-tulokset.html

  :)

  -mirka-

  VastaaPoista
 3. Mulla on vain 2 Veikkauksen kalenteria. Tuo Sannan puu on hieno ja idea siinä vielä hienompi. Hyvä sisko! <3

  VastaaPoista
 4. Eikös muuten sun poikaystäväs olekin vähän niinku avomies, vai kuullostaako se liian vakavalta? :D

  VastaaPoista
 5. No joo.. Kyllä se avomies taitaa olla :) Kuullostaa niin vanhalta. Kiitos paljon Mirka! Ja hyvää joulun odotusta kaikille <3

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...