tiistai 16. marraskuuta 2010

Pitsihässäkkää ja (väri)ongelmia


Edellisten kynsikoristeluiden (Tummat kukkakynnet) poisto olisi ennen saanut minut epätoivon partaalle, mutta onneksi olen löytänyt täältä toimivan menetelmän poistaa niin glitterit kuin muutkin koristeet. Suosittelen! Hyvin irtosi simpukkarouhekin.


Ostin viime viikolla Thalgon kasvovoiteen.. no ok, ehkä jotain muutakin, mutta koska nyt puhutaan kynsistä, pysytään aiheessa. Tämä paketti oli mielestäni niin kaunis, että halusin jotenkin toteuttaa sen kynsiini. Tähän asti alku vaikutti erittäin lupaavalta. Oli idea ja printit valmiina.


Ongelmia (motivaatio) tuli heti kun väreinä olisi pitänyt käyttää lilaa tai fuksianpunaista. Tuossa laatikossa nuo värit ovat upeita, mutta kynsilläni kyseiset värisävyt eivät miellytä silmääni mitenkään. Onneksi lakkalaatikosta löytyi pohjaväriksi Goshin 550 Purple Heart, joka on minulle tarpeeksi tumma ainakin normaalivalossa. Lisäksi käytin jotain vanhaa kullanväristä lakkaa siirtokuvien alla.

Ensimmäisenkään kynnen jälkeen en ollut yhtään tyytyväinen. Lopulta pöydällä oli hammastikuista pesusienenpalaseen ja kaikki siltä väliltä. Kaikki mahdolliset tekniikat tuli varmaan kokeiltua, mutta lopputulos oli mielestäni sekava. Ajattelin kuitenkin kuvata kynnet...


Mutta mitä vielä, kamerani, syyspimeys, sisävalot, kukatietää mikä, kaikki tuntui menevän päin honkia. En yksinkertaisesti onnistunut saamaan yhtäaikaisesti selkeää sekä väreiltään edes vähän sinne päin olevaa kuvaa. Yläkuvassa Goshin Purple Heart näyttää lähinnä ruskealta. Tässä alemmassa kuvassa ollaan lähempänä totuutta, mutta nyt väri on liian vaalea. Tässä kuvassa erottuu kuitenkin printit hyvin. :)Tässä muita otoksia erilaisilla valoilla, salamalla ja ilman.

Mitä tästä opin. Jos jo ensimmäinen kynsi tuntuu huonolta, on parempi aloittaa ihan alusta kuin tehdä kynnet, joista ei pidä. Kaiken lisäksi näiden tekoon taisi kuitenkin vierähtää pari tuntia. :D Kuvaaminenkin on varmasti päiväaikaan helpompaa kuin keskellä yötä.

Mutta kuten eräs läheinen ihminen ajankäyttöäni kuvailee: tulipahan leikittyä taas kynsillä!!!

Jatkan leikkejäni taas pian. Siihen asti pysyn näissä riikinkukkokynsissä. :)

2 kommenttia:

  1. Upeet nää on! Mä sain tänään taottua 4 tunnin käsityötunnilla naulan!!! Otanko siitä kuvan :D

    VastaaPoista
  2. Ha ha, joo! Tahtoo nähdä! Olis myös pitänyt laittaa ne meidän jätesäkkiasusteet...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...