keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Pitsihässäkkää ja feikkihempeilyä


Päätin tänään ottaa revanssin pitsihässäkkäkynsieni kanssa. Edelliset taiteilut kun eivät oikein olleet sitä mitä halusin. Tällä kertaa oli pakko valita todella vaalea pohjaväri, koska printtien pitsikuvio on tosi pientä ja tummalla pohjavärillä kuvio muuttuu liian epäselväksi.

Nämäkään kynnet eivät oikein natsaa mielialani kanssa. Liian hempeää, liian valoisaa. :D Onneksi Miian tuomassa orkideassa on vielä yksi kukka jäljellä ja se sopi loistavasti tähän hempeilyteemaan.


Valitsin pohjaväriksi Maybelline Mini Colorama 37 Cappuccinon. Koska kynteni ovat tummista lakkauksista aivan keltaisena (katso Tummat kukkakynnet kuvaa), jouduin laittamaan printit melko alas kynsiin. Olisin halunnut kaikki pitsiprintit tuon etusormen kaltaisesti, mutta kynsien keltaisuus kuultaa jopa pitsikuvion ja 2 kerroksen lakkauksen alta! Kuivat kynsinauhani eivät myöskään suostuneet puhdistumaan tummista lakoista millään. Huomasin yhden kynnen olevan katkeamassa, mutta katsotaan kauanko se pysyy paikoillaan lakkauksen ja printtikuvion alla. Pitäisi muutenkin napsia kaikki kynnet samanpituisiksi taas vaihteeksi.

Millä te irroitatte kynsinauhoista tummat lakat? Entä millä konstilla kynsistä saisi edes vähän valkoisemmat? Näin jossain You Tube videossa kun kynsiä liotettiin astiassa johon lisättiin jotain pulveria. Mitähän pulveria se oli? Osaako joku antaa jotain vinkkejä. :)

7 kommenttia:

 1. miksi laitat kynsiisi tommosen made by jutun :))

  VastaaPoista
 2. Siksi kun se on mun "juttuni" ja rakastan tekstejä kynsissä. ;)

  VastaaPoista
 3. Hienot pikkujoulukynnet! Sopis äiteillekin :)

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Ihanat noi tekstit! Millä sä ne teet vai onko "ammattisalaisuus :)

  VastaaPoista
 5. No löytyihän se ohje kun malttoi innostukseltaan selata! Aivan mielettömät!! Susta tuli mun idoli, oot niin taitava :)

  VastaaPoista
 6. Printtikynsien teko-ohje löytyy tosiaan jopa videona blogin oikeasta reunasta. Kiitos kehuista. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...