tiistai 28. joulukuuta 2010

Ripsarihehkutusta

Sain ystävältäni joululahjaksi ripsivärin, kuvassa ylempänä olevan Lórealin Double Extensionin.

Minun piti ottaa testikuvat omistani silmistäni, mutta koska kynsikoristelussa ollut ystäväni lupautui vapaaehtoiseksi testaajaksi, otin kuvat hänen silmistään. Vertailuripsarina joku tupsupäinen viime kesän ostos, ei huono kyllä sekään.


Oikean puoleisessa silmässä hehkutusripsaria, vasemmassa vertailuripsari. Tuote tosiaan tekee ripsistä paksummat ja hitusen pidemmät, mutta paras osuus on vasta tulossa...

... Tämän vuoksi HEHKUTAN tätä tuotetta! Molemmat vanulaput ovat veteen kasteltuja. Niitä pidettiin silmien päällä noin 10s. Normaalit ripsarit ainoastaan leviävät silmien alle tällä tavalla puhdistettuna, mutta Lorealin ripsari irtoaa täydellisesti "paakkuina" leviämättä ja värjäämättä silmien ympärystä. 10 pistettä ja iso plussa tästä! Täydellinen ripsiväri on löytynyt! Superkiitokset ystävälleni tästä joululahjasta.

1 kommentti:

  1. Mä olen ton lorealin vedenkestävän Double extensionin nimiin vannonut jo vuosia. Pois en vaihtaisi :) . Markettiripsariksi aika suolaisen hintainen, mutta jokaisen sentin väärti.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...