perjantai 31. joulukuuta 2010

Extremehandycrash 2010

Vuosi 2010 lähenee loppuaan. Halusin vielä koota muutamia kuvia vuoden varrelta. Aloitimme blogimme elokuussa. Tarkoitus oli kirjoittaa kaikenlaisista tee-se-itse puuhista, joita yhdessä toteutamme. Tämän vuoden aikana blogin pääpaino on selvästi kallistunut kynsiin, mutta mukaan on mahtunut myös paljon kaikke muuta, aina vaatteiden tuunaamisesta korujen askarteluun.

Kynsien koristelu lähti aivan tavallisista erilaisilla lakoilla tehdyistä koristeluista. Tämän jälkeen kehittelimme siirtokuvatekniikkaa, jossa lakkojen annetaan kuivua esimerkiki leivinpaperin päällä, ja kuva siirretään kuivuneena levynä kynnelle. Siirtokuvien jälkeen Kati kehitteli printtikuvatekniikkaa, jossa itse valitut kuvat voidaan tulostaa ja siirtää kynnelle. Nyt aivan vuoden viimeisellä viikolla blogimme on alkanut tutustua geelikynsien ihmeelliseen maailmaan. Ja jatkoa on varmasti luvassa niin printtikuva-, geeli- kuin muistakin kynsistä.Kesäkuussa blogimme valtasi häähuuma, kun järjestimme Katille häät 48 tunnissa. Lisäksi olemme rakennelleet erilaisia koruja niin napeista, vetoketjuista, rubikinkuutioista kuin kutistemuovistakin. Ompelukonekaan ei ole saanut olla rauhassa :)


Näiden otosten myötä oikein hyvää uutta vuotta 2011 kaikille! Toivottavasti se on yhtä vauhdikas kuin kulunut vuosikin :D

Edit. Ai niin ja juteltiin tuossa Katin kanssa, että vuoden alussa saattanee pyörähtää käyntiin jonkinlainen kilpailu, mutta siitä lisää ensi vuonna.

3 kommenttia:

  1. Ps. Sais olla vähän rauhallisempikin mun puolesta, siis ens vuosi. ;)

    VastaaPoista
  2. No joo... Mietin et olisin voinut lisätä sen sun kohdalle :D Heh!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...