maanantai 3. tammikuuta 2011

Oliko pakko ?

Värjäytin hiukseni kuparinruskeiksi ennen joulua. Vaaleasta hiuksesta kuparin väri vain irtoaa hyvin nopeasti. Päätin turvautua sävyttävään hoitoaineeseen, jota kampaamotuotekaupan myyjä suositteli. Hän myös kertoi minulle, ettei hoitoaine värjää hiuksia, auttaa vain kuparin väriä pysymään.

Uuden vuoden jälkeen hiukseni olivat jo lähes vaaleat, joten päätin testata hoitoainetta. Sekoitin oranssia hoitoainetta tavalliseen hoitoaineeseeni, ja levitin aineen märkään hiukseen. Huuhtelin hoitoaineen välittömästi pois. Hiusten kuivaamisen jälkeen lopputulos oli......JÄRKYTTÄVÄN ORANSSI!!! Väri nappasi päälakeen kiinni kuin vappuväri ja loppuosa hiuksista on vaaleanruskeaa. Osa raidoista värjäytyi niin oranssiksi, että ne näyttävät lähes pinkeiltä. Oranssit hiukset pinkeillä raidoilla siis. Onneksi en ole kovinkaan kriittinen hiusteni suhteen, enkä pillahda itkuun, jos hiuskuontalo ei aina ihan miellytä. Eiköhän tämä väri muutamassa pesussa irtoa. Siihen asti taidan kulkea pipo päässä :)Ja mikäli joku kaipaa tehokasta sävyttävää hoitoainetta, se on tässä. Värejä löytyy punaisesta aina violettiin, eikä maksanut kuin 15 euroa.


5 kommenttia:

 1. Minä itse käytän samaa tuotetta, violettia kylläkin ja toimii erittäin hyvin :) Mojautan aineen pyyhekuiviin hiuksiin, annan olla päässä n.5min ja pesen pois. Tukka tuntuu sen jälkeen hyvältä ja on saanut taas kiiltoa :)

  VastaaPoista
 2. Juu. No näin se myyjäkin väitti. Itselläni väri vain nappasi vaaleisiin raitoihin oikein kunnolla. :) Nyt pää jo tumman ruskea.

  VastaaPoista
 3. On kyllä tehokas aine! Mullakin pysyy tumma tosi tummana ja kiiltävänä tolla tökötillä!

  VastaaPoista
 4. No joo se vaan että tuote täytyy muistaa levittää tasaisesti jokapuolelle hiuksiin, muuten tulos on raidoittainen tai läikikäs. Itellä kävi ekalla kerralla punaisen color maskin kanssa samanlailla, mutta nykyään toimii superhyvin!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...