maanantai 31. tammikuuta 2011

Tuksu tutorialIhana prinsessa Tukiainen esiintyi viikonloppuna Maria-showssa ja tästä intoutuneena päätimme tehdä Tuksu-tuton. Nyt jokainen voi saada elämäänsä palan glamuuria!

Ensimmäinen vaihe on hankkia valtava hiuspehko, joko pidennyksin tai peruukilla. Kiinnitimme Katille juuri uudet pidennykset, joten ne sopivat tutoon täydellisesti. Täydellinen hiusväri olisi kyllä vaalea.Valitse meikkivoiteeksi 2-4 astetta omaa ihonväriäsi tummempi meikkivoide. Glamuurprinsessa ei säästele meikkivoiteissa, joten älä sinäkään.Korosta rusketusta reilulla kerroksella aurinkopuuteria.Poskipunan jälkeen käsittele kasvot kauttaaltaan Nivean natural beaty voiteella, joka sisältää hieman pigmenttiä ja GLITTERIÄ!Luomiväriksi valitsimme mustaa, lilaa ja valkoista. Luomivärissäkin runsaus on valttia. Lisää kaiken päälle glitteriä ja kiiltoa.Glamuurprinsessa rakastaa pinkkiä huulipunaa ja muhkeita huulia. Rajasimme huulet ensin valkoisella kajaalilla. Tämän jälkeen rajasimme valkoisen vielä pinkillä kajaalilla. Päälle pinkkiä huulipunaa ja huulikiiltoa.Vaikka suuret irtoripset vaikeuttavat silmien availua viimeistele look valtavilla irtoripsillä ja timantti-koruilla. Myös kaikenlaiset turkikset sopivat glamuuriin.

Hiusten kanssa ei kannata olla turhan tarkkana. Niiden kokoaikainen repiminen ja harominen saa ihmiset huomaamaan miten ihana hiuspehko sinulta löytyy. Myös pinkki on prinsessa suosikkiväri.Äläkä pelkää korostaa povea!Glamuurin täyteistä viikkoa kaikille! <3

Edit. Tuksun esiintymisen Maria-showssa näet täältä.

15 kommenttia:

 1. Kaunista! Todella mahtava tutoriaali :P Tietenkin jokaisen meistä tisässä, kitee pieni palo näyttää joskus tuxulta ^___^ edes vähäsen..

  VastaaPoista
 2. Hahaa :DDD Tää oli aivan mahtava! Tuksukeksejä vielä kehiin!

  VastaaPoista
 3. Ai niin Tuksukeksit.. Mistäköhän niitä sais?

  VastaaPoista
 4. Ah niin kaunista. Elämäni nainen!!

  Terveisin: Artosi <3

  VastaaPoista
 5. Voisiko seuraavaksi saada blogiinne Tuxu-tutorial-puutarhanhoitoa?

  Terveisin: Viherpeukalo

  VastaaPoista
 6. Noi huulet on ihan parhaat!!!

  Lellu

  VastaaPoista
 7. Ai noin helppoa se on! Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
 8. joo.Hyvä meikkaus mutta susta ei saa mitenkään tuksun näköstä. Mutta hyvä vinkki kun ensikerralla lähtee mies jahtiin.

  VastaaPoista
 9. Johtuu varmaan tukan väristä, mutta näytät ihan Tuksun bestis-Kalinaiselta :D

  VastaaPoista
 10. Tää oli viikon nauruhermoja kutkuttavin postaus. Mut hei, Nassu puuttuu kuvista :D . Ehdottomasti ois tarvinnut olla semmonen pusukuva jonkun pienen pinkkiin puetun fifin kanssa :D .

  VastaaPoista
 11. moi! mistähän tämä hiusväri on hommattu:

  http://extremehandycrash.blogspot.com/2010/07/kotivarjaysta.html

  Itse olen yrittänyt etsiskellä tuota samaista sävyä mutta en ole löytänyt :(

  VastaaPoista
 12. Väri on ostettu muistaakseni Prismasta tai sitten Pick n´Paysta. Kati

  VastaaPoista
 13. löysimpä sattumalta sun blogin. kivoja juttuja, jatka samaan tyyliin :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...