torstai 10. maaliskuuta 2011

Gaga teki sen taas!

En pitänyt Lady Gaga uudesta biisistä Born this way juurikaan, kun kuulin sen radiosta. Katsoin kuitenkin tänään ensimmäisen kerran kyseisen kappaleen musiikkivideon, ja pakko myöntää: Mahtavan musiikkivideon johdosta aloin pitää myös kappaleesta.
I <3 Lady Gaga

Jos ette ole vielä nähneet viedeota, nauttikaa tästä :)


Mulle tulee ihan mieleen tuosta luuranko-Gagasta edesmennyt Michael Jackson. Jotenkin toi vaatetus, naama ja tanssityyli.

4 kommenttia:

 1. En tiedä mutta jos muijat vielä vähentää videoilla vaatteita niin sit ne on kokonaan ilman ja onhan tossakin videossa jo viitteitä siitä. :D Mutta mennäänkö sen jälkeen toiseen suuntaan ja aletaan kerrospukeutua, kas siinäpä kysymys tähän iltaan.

  VastaaPoista
 2. Niimpä. Mut jotenkin toi Gaga tai musiikkivideon suunnittelija osaa keplotella hienosti mauttomuuden ja en sitten tiiä onko se taiteellisuuden välillä, just niin et toi video on joko ihan törkeen mauton tai törkeen makee! Mä kallistun taas makeen puolelle :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä toi biisi ei yhtään kuulostanut Gagalta, korkeintaan comebackin tehneeltä Britneyltä. Musiikki video oli kuitenki ihan jännä et oli pakko kattoo loppuu, muista biiseista tykkään todella paljon.

  VastaaPoista
 4. Niin mäkin ensin ajattelin, mutta toi musiikkivideo teki niin syvän vaikutuksen, että oon mieltäny biisinkin jo Gagan kappaleeksi. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...