maanantai 21. maaliskuuta 2011

Smile line näpertelyä

Smile line? Mikä on sen suomenkielinen vastine? Itselläni mieleen tulee ensimmäisenä naururyppy! Tätä manikyyriä tehdessä oli kyllä nauru kaukana. Ryppyjä tuli lähinnä keskittymisestä johtuvan kulmien kurtistelun vuoksi.

Yritin etsiä You Tubesta tutoriaaleja, joissa olisi ollut jokin helppo keino maalata ranskalaisen manikyyrin raja pyöreään muotoon. Kaikki lineria kokeilleet varmasti tietävät, ettei sillä piirtäminen ole ihan täyspäisen hommaa. :D Koska en muutakaan tapaa keksinyt, päätin kokeilla piirtämistä linerilla.

Tässä kuvassa kynsissä on pari kerrosta pohjalakkaa ja sen jälkeen mustalla linerilla hahmotellut rajat. Nämäkin on mielestäni aika kivat. Varsinkin jos tippi olisi lakattu valkoiseksi ennen rajojen piirtämistä, olisin voinut lopettaa tähän. Aloitin siis piirtämään kynnen molemmista reunoista kohti keskipistettä, välittämättä keskikohtaan aluksi muodostuvasta kulmasta. Lisäksi väritin kynsien sivut linerilla, koska lakkapullon suti on liian paksu siihen hommaan.


Kuvista huomaa, että olen käyttänyt käsidesiä eilen RUNSAASTI (syy: oksennustautiepäily lähipiirissä), joten yrittäkää olla huomioimatta kuivia kynnenympäryksiä. ;)
Rajauksien jälkeen lakkasin kynsien päät mustiksi.


Halusin kynsiin jotain lisää...

... ja vielä lisää. Tässä lopputulos. Olisi voinut lopettaa ajoissa? Huomenna on varmaan oikea käsi kipeänä ja arvatkaapas mitä... oikean käden kynsissä on pelkät mustat linerit ja lakka!!! *huokaus* Jos sitä pystyi oikealla kädellä piirtämään nämä, niin vasemmalla edes tyydyttävän jäljen aikaansaaminen on täysin mahdotonta. Ainakin mulle. :D

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...