keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

"Hyvä idea"

Kevät lähestyy ja mieleni on alkanut halajamaan kaikenlaisia pastellinsävyisiä kynsilakkoja. Tänään koulun jälkeen marssin Sokokseen ja investoin itselleni Rimmelin vaaleankeltaisen lakan, 058 lemon drops.
Lakan korkissa mainitaan "Fruity scent when dry". Ilmeisesti kielipääni on sen verran huono, etten noteerannut tekstiä mitenkään. Lakkauksen ja kuivumisen jälkeen tekstin sisältö avautui. Lakka tuoksuu!!! Ilmeisesti tämä sitruunan värinen lakka tulisi tuoksua sitruunalle, mutta oikeasti haju on jotain ala-asteella kerättyjen hajukumien ja tuoksukynien välimaastosta. En ihan käsitä miksi kynsilakan tulee haista joltakin ja jos pitää niin toivon, että haju katoaa ainakin omista kynsistäni mahdollisimman pian.Lisäys. Saunan jälkeen haju jo huomattavasti miedompi. :) + Huomatkaa mun kasvaneet kynnet! En keksi mitään muuta syytä siihe, että ne ovat kerrankin pysyneet pidempinä kuin se, että olen juonut koko talven paljon enemmän vettä kuin yleensä. Vuhuu!

3 kommenttia:

  1. Ihana väri, mutta en kyllä ymmärrä myöskään miksi lakan pitäisi haista. :D

    VastaaPoista
  2. Tänään ei muuten enää haissut. Eli aika lyhytikäistä oli se tuoksu :D

    VastaaPoista
  3. Itse kun näin nuo tuoksulakat ensimmäistä kertaa olin vain ihan innoissani! :D Ehkä vain pidän oudoista asioista... Itse en ole vielä tuon sarjan lakkoja ostellut, mutta ne löytyvät ostoslistalta :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...