torstai 7. huhtikuuta 2011

Lilliputtilandian sisustus, olohuoneHeipä hei taas täältä muuttohässäkän keskeltä. Tavarat alkavat vähitellen löytää paikkansa, mutta koska käytössä on keittiökaappien lisäksi vain KAKSI isompaa kaappia, joudun karsimaan armotta tavaroiden määrää ja viemään niitä varastoon odottamaan isompaan asuntoon muuttoa sitten joskus tulevaisuudessa.

TAVOITTEET SISUSTUKSESSA
  • Saada pieni tila tuntumaan avarammalta ja olla levittämättä hillittömästi tavaroita joka puolelle asuntoa. Kaikenlainen järkevä sijoittelu olisi suotavaa.

  • Tehdä asunnosta hillitty, mutta raikas. Leikkisä "poikamiesboksi" naiselle?
  • Käyttää mahdollisimman vähän rahaa sisustamiseen tai löytää halpoja vaihtoehtoja kalliiden tilalle.


Kyseessä on siis 49 neliön rivarikaksio. Asunnossa on äärettömän pieni vessa sekä sauna. Saunakin on niin pieni ja matala että ylälauteella lyö miltei päänsä kattoon. Asunnon pihakin on postimerkin kokoinen vaikka tilaa isompaan pihaan olisi hyvin. Parkkipaikka on kapea ja "parkkiruudut" ahtaat. Voitte kuvitella millaisia ongelmia naiselle tuottaa vääntää iso farmariauto pihan parkkiin. En ymmärrä tätä pienuutta. :D Näistä edellämainituista syistä ristin asunnon Lilliputtilandiaksi.

Tässä olohuoneen lähtötilanne.Tässä olohuone tällä hetkellä. Meikkinurkkaus tulee tuonne oikeaan nurkkaan, jota ei kuvassa vielä näy. Verhot on vielä hakusessa, mutta sälekaihtimet löytyi Jyskin alennuksesta yhteensä 24e.

Koska en halunnut televisiopöytää viemään tilaa, televisio asennettiin seinään niin, että voin maata sohvassa ja katsella sitä siitä. Televisiota voi katsella myös baaripöydän takaa, mutta se ei näy tässä kuvassa. En edes tiedä millä ja minkä hintaisilla systeemeillä taulutelkkari kuuluu asentaa, mutta tämä tv asennettiin seinään varastokoukuilla (hinta vajaa 2e kpl), joiden punaiset kumipäät peitin ilmastointiteipillä.

Tuo musta tanko tuossa keskellä huonetta on tanssitanko. Olen harrastanut kyseistä lajia viime kesästä asti ja ihastunut lajin haasteellisuuteen siinä määrin, että käyn tunneilla kaksi kertaa viikossa ja treenailen myös kotona. Tanko vaatii tilaa ympärilleen ja siksi se tuli miltei keskelle olohuonetta.


Pirteyttä asuntoon pienillä jutuilla. Ja tietysti turkoosia. :D Kello Pick n Paysta vajaa kympillä. Saksisetti 8e, Koti-Masku. Seinäteline koukkuineen on vanha, enkä muista hintaa (Ikea). Patahanska ja -lappu on Prismasta.


Koti -Maskusta

Tiskiharja on löytö kirpparilta, mutta siis oli käyttämätön! :D Hinta 2.5e! Muki on eräistä häistä mukaan saatu ja kulkenut mukanani jo vuosien ajan.

Tyynynpääliset Tokmannista, hinta taisi olla vajaa vitosen kappale. Samaisesta liikkeestä löysin turkoosivalkoisen pussilakanasetin, hinta noin 13e. Asunnossa on koiria ja koirankarvoja, joten en voi käyttää torkkupeittoina huopia, koska keräävät karvat itseensä. Normaali puuvillapeitto kerää karvoja paljon vähemmän ja on helppo pestä ja mukavan paksu jos sohvalla haluaa oikeasti peiton alla vaikka nukkua.

Eipä tällä kertaa enempää. Keittiöseinä on niin sotkussa, että en voinut ottaa yleiskuvaa vielä siitä. Makuuhuoneen sisustus on täysin kesken, mutta koska vessa on aivan hirveä, aion keskittyä siihen seuraavaksi. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...