tiistai 21. kesäkuuta 2011

Tankotanssiryhmän stailaus, osa 1

IDEOINNIN ALKULÄHTEILLÄ

Tankotanssiporukkamme (Tanssistudio Spin) aikoo pitää elokuussa pienen näytöksen. Koreografian suunnitelee ohjaajamme Nanna.  Meitä tyttöjä on esiintymisryhmässä viisi.

Pääsin lempihommiini taas, siis stailauksen pariin. :) Suunnitelmissa on allaolevien kuvien mukainen "inkkarityyli" sekä kasvo- ja vartalomaalaukset. Katsotaan nyt mitä tästä syntyy.


Tähän lookkiin me pyrimme...
Kasvomaalaus voisi olla jotain tällaista.

Värimaailmaa

Tässä kuvassa näkyy tuo asun alaosa paremmin.

Toppi Seppälä 7.95e. Tästä voisi lähteä kehittelemään yläosaa. Hiuskoriste Seppälä 5.95e. Korvakorut KappAhl 7.95e. Kasvomaalit Rauman Pilailu-Puoti 3.50e/kpl.


Hiuskoriste oli niin kaunis ja inkkarityylinen, että se tarttui käteeni heti. ;) Tähän ajattelin lisätä nahkaa tai mokkaa vielä, jotta käsikoristeesta tulisi leveämpi.

Korvakorujen ruskeasävyiset sulat olivat niin hienot, että pakko nekin oli ostaa..

Tässä "alkutoppi" pitkänä versiona. Saatan kokeilla toppiin hieman värjäystekniikoita, nyt siis pääsee tekstiiliartesaanipuolenikin hommiin. :)

Ja tässä lyhyenämpänä. Tiesittekö muuten, että tankotanssissa asusteiden niukkuus johtuu siitä, että monissa liikkeissä pito on pelkästään esim. sisäreiden, säären tai kyljen varassa. Pitoa ei ole, mikäli iho ei pääse tangon kanssa kosketukseen.

Muutamia inspiraatiokuvia.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...