torstai 30. kesäkuuta 2011

Tankotanssiryhmän stailaus, osa 3

Kuvassa yläosa, josta ideoiminen alkoi.

Ensimmäinen hankinta, ns. perustoppi Seppälä 7.95e. Osa porukasta haluaa topista lyhyemmän, osa pitkän. Itse en tässä vaiheessa vielä tiedä minkä pituisen topistani haluan, joten jätän sen nyt  ainakin aluksi pitkäksi. Omasta takaa kun ei ihan löydy tuollaisia vatsalihaksia kuin mitä yläkuvassa on...  :/

Päätin kokeilla topin "räjäyttämistä" kloriitilla. Laitoin ainetta suihkepulloon ja lisäsin tilkan vettä sekaan. Suihkutin seosta märän topin päälle ja lisäilin ainetta noin 5 minuutin välein.

Vaalensin ensin topin etupuolen, mutta kloriitti ei vaikuttanutkaan kankaan läpi. Jouduin kääntämään topin ympäri ja vaalentaessani takaosaa, etuosa tietysti vaaleni vähän turhankin paljon. Kuvassa ensimmäinen suihkutus on vaikuttanut reilu 5 minuuttia.

Lopputulos on tämännäköinen.

Hankintoja:
- Upea sulkanauha 50cm, mokka- ja nahkanyöri Porin nauha ja nappi
(yhteensä 10.75e, en muista mitä tuo sulkanauhan metrihinta oli, mutta yli kympin reilusti)
- Miesten reikäaluspaita Vapaavalinta (4.99e)
- Plyyshikangas ja kellertävä ompelulanka (3.53e & 1.90e)
- Niitit 20kpl Vyö-Mesta (2e)
- Tummanruskea tekonahka 50cm (7.45e)
- Tummanruskea ompelulanka (2.20e)



Yläkuvassa näkyvä vaaleanruskea mokkamainen kangas ei sopinut asuun väriltään yhtään, joten lähdin uudellen kierrokselle ja onneksi löysin tummanruskeaa tekonahkaa. :)
 Seuraavaksi totesin, että niitit ovat liian pitkiä... ääh.


Kuvassa miesten reikäaluspaita värikäsittelyssä eli seisonutta kahvia saaviin ja paita sinne lillumaan. Näin sain verkosta vanhan ja kulahtaneen näköistä.

Yläosan lisäksi tarvitsemme myös tietysti alaosan. Koska kaupoista ei tuntunut löytyvän ruskeita hipstereitä, päädyin siihen, että paidan alaosasta tehdään mustien tankoilushousujen päälle mahdollisimman leveä vyö. Tällä tavalla saadaan asun ylä- ja alaosaan samaa kangasta. :)

 
Ostamani kullanväriset niitit olivat liian pitkiä,joten niitä ei voinut käyttää asun koristelussa. Muutenkin pitää ottaa huomioon se, että asu ei saa missään nimessä raapia ihoa rikki sisäpuolelta, joten koristeiden kiinnitäminen kankaan päälle sopi paremmin. Käytin kiinnityksessä kynsiliimaa. :D Hyvin tuntui nappaavan kiinni.

Valmis,  vaan ei aivan. Jos katsoo tarkkaan, voi nähdä nuppineulat. En kehdannut alkaa ompelemaan keskellä yötä. Jotain pientä hienosäätöä vielä, mutta tässä tämä prototyyppi nyt sitten on. Lupaan, että kunhan koko ryhmällä on omat asut, lisään kuvan blogiin. Jos saan siihen luvan...  Jää nähtäväksi. ;) Totta kai lukijoiden on pakko nähdä lopullinen stailauskuva, jossa meillä on asujen lisäksi kasvomaalaukset ja muut mahdolliset koristeet! :)

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...