keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Teemaviikko: Päivä 3, mahdollisimman viileä hame

Kun asteet kohoavat ulkona yli kolmeenkymmeneen pitää kaapista kaivaa mahdollisimman viileä hame. Sain tämän ihana GinaTricotin kietaisuhameen ystävältäni, joka sitä ei enää käyttänyt. Hame on melko lyhyt mutta toimii hyvin joko paksujen sukkahousujen kanssa tai näin kovalla helteellä.Trendi ja muut muotilehdet ovat jo pitkään vannoneet nilkkasukkien ja sandaalien nimeen, joten päätin tänään vähän hullutella. Kaivoin kaapista vanhan polvisukat ja laitoin ne Tapaksen sandaalien kaveriksi. Ihan hauska yhdistelmä. Yritän vain välttää kaikenlaisia yhdistelmiä, jotka katkaisevat muutenkin lyhyet ja leveät jalkani keskeltä. Tämä sukkamuotikin vain lyhentää jalkojani, mutta sopisi varmasti hauskasti jollekin pitkäsääriselle.

Kaivoin myös kaappini kätköistä ikivanhan pikkulaukkuni. Se on varmasti ollut ensimmäisiä käsilaukkujani kun olen teininä lähtenyt nuorisotalon diskoon. Toppina toimii H&M'n tuubitoppi, 4,90e (joka myöskin kutistui pesussa).Itse hameen idea on ihana säkkivyötärö.Kehtaisikohan tätäkin olkihattua oikeasti pitää? Ehkä se näin kuumalla menee auringonpistoksen piikkiin :) Alla vielä vanhat ja luotettavat kiilakorkosandaalini ja huovutettu englanninlaku-koru.

2 kommenttia:

  1. Mun on nyt pakko skipata tää päivä. En yksinkertaisesti ehdi. Ellen sitten vielä yömyöhään, mutta työjutuissa menee koko päivä. :(

    VastaaPoista
  2. Lisäksi kämpäs on nyt +33 astetta että en pysty kohta hengittää täällä. Huono viikko menossa. :(

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...